Passa al contingut principal

Summer is coming!

Bona tarda! 
Avui us portem un post ple de fotografies de les activitats de diferents grups. Continueu baixant!!

Un dels grups d'Early Learners ha fet un projecte molt original, on han construït les seves pròpies cases amb totes les habitacions i objectes. Well done!

Al final de la classe, cada alumne del grup de Juniors, ha escrit una carta amb pistes per a un altre company que havia d’endevinar qui li havia escrit.

Els Kids van fer un joc amb les mini pissarres per practicar i reforçar el vocabulari après a classe. També els agrada molt jugar al Headbands, per practicar l'speaking!!


Als Playschool també els agrada jugar al Headbands, a més de realitzar unes maraques a classe!

Un dels grups de Juniors està realitzant unes manualitats per recopilar tot el que han après durant el curs. Ben aviat en podrem veure el resultat!

Esperem que us hagin agradat! :)
Fins al proper post!!
Seguiu-nos a les nostres xarxes socials per estar assabentats de totes les nostres novetats!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Head, shoulders, knees & toes!

Bon dia! 
Avui us portem unes quantes fotografies de les activitats que han realitzat aquests dies els alumnes de Playschool. 
Han seguit treballant parts of the body a través de flashcards, jocs interactius de vocabulari, memory i la gallineta cega!

Si voleu treballar amb els infants aquest vocabulari a casa, us recomanem els contes The gruffalo i From head to toe, que també podeu trobar a la plataforma Youtube, a més de cançons com Head, shoulders, knees & toes i The skeleton dance.
Esperem que us agradin! :)
Fins al proper post!!


Seguiu-nos a les nostres xarxes socials per estar assabentats de totes les nostres novetats!

Playschool time!

Bon dia!  Per acabar d'animar-vos la setmana, us compartim diferents fotografies de les activitats que han anat realitzant els més petits de l'acadèmia. 
Esperem que us agradin i no us oblideu de deixar un comentari!