Passa al contingut principal

English | Movers


Grup - Movers
Professor - Eduard
Centre - Sant EliesAquesta setmana amb els Movers hem fet la unitat de els transports. Hem apuntat el vocabulari a la pissarra i traduït les paraules més difícils per acabar fent els exercicis del llibre com sempre fem. 
Hem fet jocs i speakings per practicar el vocabulari, aprenent com es pregunta amb quin vehicle vas i com es donen direccions a una persona per arribar a un lloc concret.
Hem jugat al Bingo per fer memòria dels números en Anglès i el que ha guanyat s’ha emportat un molt merescut xupa-xup de premi.També hem fet un Listening escoltant una cançó del Justin Bieber (us deixo l’enllaç de la cançó) on teníem que omplir els buits amb les paraules que faltaven de la lletra.


Per últim hem llegit un text on ens explicaven tot el que necessitem per anar en bicicleta i l’important que és la seguretat al fer-ho. L’hem llegit i treballat entre tots per poder conèixer les paraules que no sabíem.

A la fotografia es veuen els alumnes concentrats fent les activitats del llibre.Grup - Movers 2
Professor - Jo


Aquesta setmana dediquem part de les nostres classes a fer una activitat especial de Sant Jordi.

A Catalunya és típic regalar una rosa a les noies i un llibre als nois, per això els nostres alumnes han dissenyat el seu pròpi punt de llibre!

Totes les creacions són genials! Els nostres alumnes, sense cap dubte, són uns artistes i aquí teniu les seves obres mestres!


Group - Movers 2
Teacher - Jo

This week, we have dedicated part of our lesson to a very special activity about Saint George´s Day.

In Catalonia, it is typical to give girls a rose and boys a book on Saint George´s Day, therefore our students made their own bookmarkers!

All the creations were great! Our students are, without doubt, First Class artists and here are their masterpieces!


Group - Movers 2
Teacher - Jo

Last week, we celebrated Carnival at our academy. During our class, we learnt some vocabulary about Carnival and we made our own Carnival masks out of cardboard and we decorated them using coloured pens, crayons, glitter as well as other materials which we had available.

Here are the photographs of our incredibly creative masks! We hope you like them :)
Grup - Movers 2
Professor - Jo
Grup - Movers 2
Professor - Jo

Una setmana abans de començar les nostres vacances de Nadal , les classes es van decorar d'acord amb aquesta temporada festiva ! La nostra primera activitat de Nadal va ser un concurs de targetes i cada estudiant va haver de fer la seva pròpia  utilitzant tot tipus de materials , així com la seva imaginació i habilitats artístiques ! 

Les tagetes realitzades es van exposar a la recepció per a què poguessin ser jutjats pels professors. Quina emoció! Els nostre profes ens va ensenyar les tradicions de Nadal a Anglaterra , així com algunes cançons típiques amb les que hem après molt vocabulari nou . 

Aquestes són algunes de les fotos!
Group - Movers 2
Teacher - Jo

A week before we started our Christmas holidays, our lessons were designed according to this festive season!

Our first Christmas activity was a Christmas Card competition for which each student had to make their own Christmas card using all sorts of materials as well as their imagination and artistic skills! Once we finished the cards, we put them on display in reception so that they could be judged by the teachers and we cannot wait to find out which student won this exciting competition!

After this, we decorated our classroom to really make it feel like Christmas and  our teacher showed us a presentation about Christmas traditions in England as well as some typical Christmas songs through which we learned a lot of new vocabulary.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Have a nice summer!

Els alumnes de l’acadèmia d’Espronceda, per celebrar el final de curs, vam dur a terme una gimcana molt divertida.
A cada aula s’havia de dur a terme una activitat diferent. Una de les activitats que vam realitzar consistia en que es mostraven imatges de vídeos de cançons que han après durant el curs i havien d'endevinar quines cançons eren. Després escoltaven cançons sense lletra per tal que endevinessin quina cançó era i cantar-la com si fos un Karaoke.
També tenim una activitat de pintar cares i una altra activitat que consistia en dir tongue twisters. Mireu quines imatges més divertides:Els alumnes de Playschool vam celebrar l’últim dia de la forma que més ens agrada, aprenent de forma lúdica i manipulativa. Els alumnes vam dur a terme diferents experiments i ens ho vam passar molt bé. Vam fer una lava lamp, un rainbow amb Skittles, i missatges secrets amb suc de llimona! A més a més, també vam fer un berenar de comiat i jocs. Us deixem unes imatges:


HAVING FUN

Benvolgudes famílies,

Aquestes setmanes els grups de Kids de divendres i dissabte amb el teacher Albert hem treballat de valent, amb el vocabulari de les parts del cos, la família i la primavera. Per treballar-los, hem fet servir les flashcards i jocs molt didàctics, com els dòmino o els memory.
També hem treballat el Past Simple i els verbs irregulars fent servir el “mapping”, és a dir, hem convertit la teoria en tot un mapa conceptual i els hem anat omplint fins que ho hem entès prou.
Ens apropem a la darrera etapa del curs amb moltes ganes!

See you soon!
També us deixem unes imatges del grup de Starters de la teacher Anna. Qué bé que s’ho passen jugant al memory!

Fins aviat!