Passa al contingut principal

ACTIVITATS



Com preparar un "Apple Crumble" britànic


L’”Apple crumble” és un clàssic de tots els temps de la cuina britànica , que combina l'acidesa de les pomes, la dolçor del sucre i la canyella .
Tot això està cobert amb un “crumble” cruixent . Pel que fa a nosaltres, simplement no pot ser millor !
Per a 4 persones

Temps de preparació : 15 minuts
Temps de cocció : 30 minuts
Temps total : 45 minuts
Temperatura del forn : 150 ° C
Ingredients

• 250 g de sucre blanc
• 200 g de farina blanca
• 120 g de mantega
• 1 gra o un pal de canyella
• 4 pomes grans tipus “Golden”
• 1 cullera de fusta
• 1 cassola amb tapa
• 1 bol

Elaboració

Pas 1: Pelar les pomes
Pelar les pomes i treure’ls el cor; taller-les a trossos .
Pas 2: Coure les pomes
Posar els trossos de poma en una cassola, afegir tres quartes parts del sucre , el pal de canyella i poseu-lo a coure tapat .
Pas 3: Coure  les pomes
Deixeu que es cogujón suaument durant mitja hora, remenant de tant en tant amb una cullera de fusta. Manteniu el control de la cocció, ja que poden cremar fàcilment al principi .
Pas 4: Comproveu les pomes
Comproveu que la fruita es cuina per maceració  amb la cullera de fusta . Les pomes han de ser suaus, però no en puré .
Pas 5 : Deixeu que es refredi
Poseu les pomes al plat i deixeu-les refredar .
Pas 6 : Fer el “crumble”
Barrejar la farina blanca , el sucre restant i la mantega amb els dits en un recipient fins que agafi consistencia..
Pas 7 : Preescalfeu el forn
Ajusteu la temperatura del forn a 150 º C
Pas 8: Afegiu el “crumble”
Cobriu les pomes guisades amb el “crumble”, sense pressionar .
Pas 9: Cuineu el “crumble de poma”
Enfornar durant uns 30 minuts o fins que el “crumble” estigui daurat i cruixent .
Pas 10: Servir


Aboqueu una ració d'Apple crumble en un plat i servir amb crema o gelat .

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Have a nice summer!

Els alumnes de l’acadèmia d’Espronceda, per celebrar el final de curs, vam dur a terme una gimcana molt divertida.
A cada aula s’havia de dur a terme una activitat diferent. Una de les activitats que vam realitzar consistia en que es mostraven imatges de vídeos de cançons que han après durant el curs i havien d'endevinar quines cançons eren. Després escoltaven cançons sense lletra per tal que endevinessin quina cançó era i cantar-la com si fos un Karaoke.
També tenim una activitat de pintar cares i una altra activitat que consistia en dir tongue twisters. Mireu quines imatges més divertides:















Els alumnes de Playschool vam celebrar l’últim dia de la forma que més ens agrada, aprenent de forma lúdica i manipulativa. Els alumnes vam dur a terme diferents experiments i ens ho vam passar molt bé. Vam fer una lava lamp, un rainbow amb Skittles, i missatges secrets amb suc de llimona! A més a més, també vam fer un berenar de comiat i jocs. Us deixem unes imatges:


HAVING FUN

Benvolgudes famílies,

Aquestes setmanes els grups de Kids de divendres i dissabte amb el teacher Albert hem treballat de valent, amb el vocabulari de les parts del cos, la família i la primavera. Per treballar-los, hem fet servir les flashcards i jocs molt didàctics, com els dòmino o els memory.
També hem treballat el Past Simple i els verbs irregulars fent servir el “mapping”, és a dir, hem convertit la teoria en tot un mapa conceptual i els hem anat omplint fins que ho hem entès prou.
Ens apropem a la darrera etapa del curs amb moltes ganes!





See you soon!
També us deixem unes imatges del grup de Starters de la teacher Anna. Qué bé que s’ho passen jugant al memory!





Fins aviat!