Passa al contingut principal

English | Starters

Grups Starters


Com hem celebrat el Carnaval ? Aquesta última setmana els grups d’Starters hem celebrat el Carnaval a l’acadèmia.
Per començar, hem vingut tots amb unes disfresses ben xul·les, des de princeses, fins a superherois!

Pel que fa la classe dels dimecres, vam realitzar una activitat on ens convertiem en els superherois dels nostres somnis. Alguns vam decidir que seríem els herois del gel, de l’amor i del foc.
Si voleu veure com ens va quedar de bé, només cal que mireu les fotografies més endevant. A més a més, també vam parlar de com celebraríem el Carnaval aquest cap de setmana i quines disfresses portaríem.


El Divendres a l’acadèmia del carrer Espronceda van dur a terme una activitat de papiroflexia per treballar el carnaval. Vam crear un “cottie catcher” o com els nens l’anomenen un “come cocos” amb motius i vocabulari de carnaval.
Aquesta activitat la vam desenvolupar amb una metodologia de tutoria entre iguals. Donat que alguns dels alumnes ja coneixien com es feia l’activitat de papiroflexia van ensenyar-ho a fer als seus companys.
Ens vam divertir i vam ser molt creatius tot treballant l’anglès, el carnaval i la papiroflèxia.

Finalment vam fer una desfilada de disfresses i vam escollir el rei i la reina de carnaval de l’acadèmia First Class del carrer Espronceda.


El dia del carnaval, com cada festa a l’acàdemia, va ser molt divertit i entretingut.
Aquell dia, a l’acadèmia del carrer Sant Elies, vam començar escrivint a la pissarra tots els noms de les disfresses de carnaval que coneixíem i ens vam apuntar aquelles que no havíem sentit mai.

Després vam per un parell de Worksheets (fulls d’exercicis) amb vocabulari relacionat amb el tema.

També vam retallar, enganxar i pintar la nostre propia màscara de carnestoltes amb cartolines i fulls de molts colors per acabar fent un concurs per triar la més xul·la i original.
Vam gaudir molt de l’activitat i vam fer unes màscares molt boniques.

Els i les teachers!!


Grup - Starters
Professor - Micoia 
Dia - Divendres
Centre - Espronceda

Què hem fet avui?

Divendres passat vam acabar la unitat 2, on hem treballat els esports/activitats:
"I like fishing" ... i també com fem aquestes activitats: "I sing well"...

Com ara estem a l'hivern, també hem fet un poster per decorar l'acadèmia on hem treballat la roba i el temps típic d'aquesta estació de l'any:
"It's cold. Its snowy. I'm wearing my scarf amd my gloves" ...

Grup - Starters 2
Professor - Eduard
Dia - Divendres
Centre - Sant Elies


Amb els grup estem treballant el vocabulari del tema "places" tal com: library, station, square, bakery...

Després d'apuntar el vocabulari i explicar-lo vam fer exercicis sobre les paraules (com es veu a la fotografia). 

Vam acabar jugant el joc de les categories (per parelles cada nen escrivia 6 categories i deixava 5 espais buits perquè el seu company en 5 minuts les pogués omplir amb paraules de cada categoria).                                                               Have Fun!!!!!!!!!!!Grup - Starters 1
Professor - Núria
Dia - Divendres
Centre - Espronceda


Benvolguts pares i mares,
Nosaltres som el grup d’STARTERS 1B i us volem fer arribar una petita mostra de com treballem a les classes d’anglès dels divendres.
D’aquesta manera a les classes de l’acadèmia First Class Idiomes posem en pràctica tots aquells coneixements dels quals gaudeix cada alumne i  alhora se n’aprenen de nous treballant els uns amb els altres. Així tots ens enriquim dels coneixements dels companys.
El nostre dia a dia a l’aula per dur a terme les activitats de llengua anglesa és molt actiu. D’aquesta manera es fomenta molt la pràctica i ús de la llengua oral per aprendre i exposar idees treballant nous continguts.
El material que s’utilitza diàriament són flashcards, wordcards, storycards, a més a més d’un gran suport digital, gràcies al projector, el qual permet als alumnes desenvolupar gran part de les activitats de manera motivant.
Seguidament a la llibreta s’hi desenvolupen activitats de comunicació escrita com ara la comprensió i producció de textos per interioritzar els aprenentatges.
Tot seguit a l’aula es treballa a nivell individual, en parelles i en petit grup segons la competència o objectiu que es vulgui treballar en cada sessió. Aquesta combinació fomenta l’atenció dels alumnes per la feina ja que constantment es varia la manera de treballar.
Per tant, sempre ens ho passem bé aprenent i a més a més combinem una gran varietat d’activitats.


Grup - Starters 1
Professora - Micoia


Aquesta setmana dediquem part de les nostres classes a fer una activitat especial de Sant Jordi.

A Catalunya és típic regalar una rosa a les noies i un llibre als nois, per això els nostres alumnes han dissenyat el seu pròpi punt de llibre!

Totes les creacions són genials! Els nostres alumnes, sense cap dubte, són uns artistes i aquí teniu les seves obres mestres! Group - Starters 1
Teacher - Micoia

This week, we have dedicated part of our lesson to a very special activity about Saint George´s Day.

In Catalonia, it is typical to give girls a rose and boys a book on Saint George´s Day, therefore our students made their own bookmarkers!

All the creations were great! Our students are, without doubt, First Class artists and here are their masterpieces!

Grup - Starters 2
Divendres - 5'30 - 7'30
Professora - Laura

A l'acadèmia, ja que treballem totes les festivitats de la cultura anglesa, vam celebrar Halloween amb una gran festa. Primerament, vam elaborar una carbassa com a manualitat, anomenada "Jack o' Lantern". També vam rebre la visita de una bruixa contacontes, la qual ens va donar alguns regalets. Després vam assistir a un petit festival amb els alumnes del mateix nivell d'anglès, i cada classe va cantar la cançó de Halloween que havia estat preparant durant els últims dies. La festa va culminar amb un premi a la millor disfressa, i tothom es va divertir molt. Ja tenim ganes de repetir pel pròxim curs!

Group - Starters 2
Friday - 5.30 - 7.30
Teacher - Laura

Since we work all the English festivities at the academy, we also celebrated Halloween with a big party. Firstly, we made a Jack o' Lantern with cards of different colours. Later, we listened to a storyteller witch, who told us a beautiful story and gave us some presents. Then, we celebrated a festival with different Halloween songs that we had been practising. The party finished with an award to the best Halloween costume. We all had a great time!! We are looking forward to the next Halloween! 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Head, shoulders, knees & toes!

Bon dia! 
Avui us portem unes quantes fotografies de les activitats que han realitzat aquests dies els alumnes de Playschool. 
Han seguit treballant parts of the body a través de flashcards, jocs interactius de vocabulari, memory i la gallineta cega!

Si voleu treballar amb els infants aquest vocabulari a casa, us recomanem els contes The gruffalo i From head to toe, que també podeu trobar a la plataforma Youtube, a més de cançons com Head, shoulders, knees & toes i The skeleton dance.
Esperem que us agradin! :)
Fins al proper post!!


Seguiu-nos a les nostres xarxes socials per estar assabentats de totes les nostres novetats!

Easter & Saint George's day

Bon dia! 
Esperem que hagueu gaudit molt de les vacances de Pasqua!
Avui us portem la segona part de les fotografies de les activitats que els nostres alumnes han realitzat sobre Easter, a més de les imatges de Sant Jordi del nostre grup d'Early Learners.

Esperem que us agradin! :)
Fins al proper post!!Seguiu-nos a les nostres xarxes socials per estar assabentats de totes les nostres novetats!

Summer is here!!

Bona tarda! 
Avui us compartim les fotografies dels últims dies del curs i com han celebrat els nostres alumnes la finalització de les classes... Continueu baixant!

Els Early Learners han estat fent activitats per treballar tot el que han après al llarg de l'any, a més de fer molts jocs i passar-s'ho molt bé!

Els Kids van crear My English Year Wheel i el joc de A ball in the cup!