Passa al contingut principal

English | Flyers


Grups de FLYERS


Què hem fet per Carnaval?Els Flyers també hem celebrat el Carnaval a l’acadèmia. I ens ho vam passar d’allò més bé!
A l’acadèmia del Carrer Espronceda, vam fer una desfilada de disfresses que res tenia que envejar a les pasarel·les més famoses del món.
Vam ensenyar les nostres disfresses a tots els companys i seguidament, els mestres, van triar les dues millors de cada grup per, més tard, triar el rei i la reina del Carnaval de l’acadèmia.
La veritat és que totes eren molt boniques i originals i l’elecció de les dues millors va ser molt complicada.
Pel que fa als grups alguns vam conèixer com celebren el Carnaval altres països d’arreu del mòn, com per exemple, el Brasil, Venècia, Índia… i més tard vam crear el nostre propi “photocall” a partir d’unes plantilles. Va ser molt divertit!


 A l’acadèmia del carrer Sant Elies també vam celebrar el Carnaval. La majoria dels alumnes van venir disfressats, unes disfresses d’allò més originals. A banda de venir disfressats, vam pintar les nostres pròpies màscares. Hi havia moltes opcions a triar, així que abans de començar a pintar, vam jugar al Stop, per veure qui guanyava i podia triar primer la màscara que volia pintar. Ens ho vam passar genial, tant jugant com pintant les màscares! A banda d’aquest taller a classe, ens vam fer les fotos al photocall. 
Grup - Flyers 2
Professor - Aridana 
Dia - Divendres
Centre - Espronceda


Treballem els oficis!


Durant aquestes setmanes, els alumnes de , estem treballant els oficis així com el “going to”.

Per fer-ho més divertit, estem preparant un mural on explicarem que ens agradaria ser de grans i perquè, d'aquesta manera practiquem el “writing” i el “going to” quasi bé sense adonar-nos-en.
Així doncs, estem preparant una cartolina ben gran on, entre tots, enganxarem les nostres fotografies, textos i decoracions!

Quan la nostra obra d'art estigui acabada, us ensenyarem el resultat final!

De moment, us deixem amb un recull de fotografies perquè veieu que treballem de valent.
Grup - Flyers 1
Professor - Jo

Aquesta setmana dediquem part de les nostres classes a fer una activitat especial de Sant Jordi.

A Catalunya és típic regalar una rosa a les noies i un llibre als nois, per això els nostres alumnes han dissenyat el seu pròpi punt de llibre!

Totes les creacions són genials! Els nostres alumnes, sense cap dubte, són uns artistes i aquí teniu les seves obres mestres! 
Group - Flyers 1
Teacher - Jo

This week, we have dedicated part of our lesson to a very special activity about Saint George´s Day.

In Catalonia, it is typical to give girls a rose and boys a book on Saint George´s Day, therefore our students made their own bookmarkers!

All the creations were great! Our students are, without doubt, First Class artists and here are their masterpieces!Group - Flyers 1
Teacher - Jo

Last week, we celebrated Carnival at our academy. During our class, we learnt some vocabulary about Carnival and we made our own Carnival masks out of cardboard and we decorated them using coloured pens, crayons, glitter as well as other materials which we had available.

Here are the photographs of our incredibly creative masks! We hope you like them :)


Grup - Flyers 1
Professor - JoGrup - Flyers 1
Professor - Jo

Una setmana abans de començar les nostres vacances de Nadal , les classes es van decorar d'acord amb aquesta temporada festiva ! La nostra primera activitat de Nadal va ser un concurs de targetes i cada estudiant va haver de fer la seva pròpia utilitzant tot tipus de materials , així com la seva imaginació i habilitats artístiques !

Les tagetes realitzades es van exposar a la recepció per a què poguessin ser jutjats pels professors. Quina emoció! Els nostre profes ens va ensenyar les tradicions de Nadal a Anglaterra , així com algunes cançons típiques amb les que hem après molt vocabulari nou .

Aquestes són algunes de les fotos!Group - Flyers 1
Teacher - Jo

A week before we started our Christmas holidays, our lessons were designed according to this festive season!

Our first Christmas activity was a Christmas Card competition for which each student had to make their own Christmas card using all sorts of materials as well as their imagination and artistic skills! Once we finished the cards, we put them on display in reception so that they could be judged by the teachers and we cannot wait to find out which student won this exciting competition!

After this, we decorated our classroom to really make it feel like Christmas and our teacher showed us a presentation about Christmas traditions in England as well as some typical Christmas songs through which we learned a lot of new vocabulary.


Grup - Flyers
Divendres - 17.30 - 19.30
Professor - John
Per Halloween vaig comencar la classe fent una mica de conversa sobre els diferents costums i tradicions de Halloween. Despres vam estar fent mots encreuats i sopes de lletres per tal d’aprendre nou vocabulari relacionat amb la festa de Halloween i tambe els vaig mostrar un petit video sobre aquesta  festa.

Group - Flyers
Friday - 17.30 - 19.30
Teacher - John
For Halloween activities in class I first spoke with the students about the different Halloween customs and traditions, I then got them to do some crosswords and word searches to learn new vocabulary related to Halloween and I also showed a short video in some classes.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Head, shoulders, knees & toes!

Bon dia! 
Avui us portem unes quantes fotografies de les activitats que han realitzat aquests dies els alumnes de Playschool. 
Han seguit treballant parts of the body a través de flashcards, jocs interactius de vocabulari, memory i la gallineta cega!

Si voleu treballar amb els infants aquest vocabulari a casa, us recomanem els contes The gruffalo i From head to toe, que també podeu trobar a la plataforma Youtube, a més de cançons com Head, shoulders, knees & toes i The skeleton dance.
Esperem que us agradin! :)
Fins al proper post!!


Seguiu-nos a les nostres xarxes socials per estar assabentats de totes les nostres novetats!

Easter & Saint George's day

Bon dia! 
Esperem que hagueu gaudit molt de les vacances de Pasqua!
Avui us portem la segona part de les fotografies de les activitats que els nostres alumnes han realitzat sobre Easter, a més de les imatges de Sant Jordi del nostre grup d'Early Learners.

Esperem que us agradin! :)
Fins al proper post!!Seguiu-nos a les nostres xarxes socials per estar assabentats de totes les nostres novetats!

Summer is here!!

Bona tarda! 
Avui us compartim les fotografies dels últims dies del curs i com han celebrat els nostres alumnes la finalització de les classes... Continueu baixant!

Els Early Learners han estat fent activitats per treballar tot el que han après al llarg de l'any, a més de fer molts jocs i passar-s'ho molt bé!

Els Kids van crear My English Year Wheel i el joc de A ball in the cup!