Passa al contingut principal

Playschool activities

Bon dia! 
Comencem el cap de setmana amb una bona tanda de fotografies d'activitats d'un dels grups de Playschool. 
Cada dia fan les rutines (l'assistencia, el temps, how are you, etc.) a més de seguir treballant parts of the body amb les flashcards. Van crear un monstre amb les parts del cos aleatòries amb un dau i el número que sortia, i van jugar al bingo i al memory de les parts del cos i van cantar i ballar moltes cançons!

Esperem que us agradin i bon cap de setmana! :)
Fins al proper post!!Seguiu-nos a les nostres xarxes socials per estar assabentats de totes les nostres novetats!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.

Parts of the body!

Benvolguts pares i mares,
Hem tornat de les vacances amb les piles ben carregades i aquesta setmana hem tornat a reprendre el tema de parts of the body. Per fer-ho, hem treballat amb les flashcards del tema i hem jugat amb elles. Després, per taules, hem jugat a jocs com Simon says, guess who i també hem treballat el memory de la primavera. A més a més, també hem treballat amb un domino de parts of the body i ens ho hem passat molt bé! També hem començat a treballat la cançó The hokey pokey. La podeu practicar a casa seguint el següent enllaç: The hokey pokey