Passa al contingut principal

January activities

Bona tarda! Abans de res...

BON ANY NOU DE PART DE TOT L'EQUIP DE FIRST CLASS!!

Per iniciar la setmana i animar aquest blue monday, us compartim unes quantes fotografies de les activitats que han estat fent diversos grups de l'acadèmia durant aquest mes de gener.

Esperem que us agradin i fins al proper post!


Un dels grups d'Early Learners van fer diverses activitats i jocs per treballar el vocabulari dels esports i el material esportiu.

Els Kids de dissabte van crear la bandera de la classe!


Un dels grups de Starters van fer activitats per treballar el vocabulari del menjar i jocs per treballar el vocabulari dels oficis.

Els alumnes d'un dels grups de B1 han realitzat una grammar competition per tal de repassar d’una manera divertida els continguts apresos durant els mesos anteriors.


Seguiu-nos a les nostres xarxes socials per estar assabentats de totes les nostres novetats!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Head, shoulders, knees & toes!

Bon dia! 
Avui us portem unes quantes fotografies de les activitats que han realitzat aquests dies els alumnes de Playschool. 
Han seguit treballant parts of the body a través de flashcards, jocs interactius de vocabulari, memory i la gallineta cega!

Si voleu treballar amb els infants aquest vocabulari a casa, us recomanem els contes The gruffalo i From head to toe, que també podeu trobar a la plataforma Youtube, a més de cançons com Head, shoulders, knees & toes i The skeleton dance.
Esperem que us agradin! :)
Fins al proper post!!


Seguiu-nos a les nostres xarxes socials per estar assabentats de totes les nostres novetats!

Playschool time!

Bon dia!  Per acabar d'animar-vos la setmana, us compartim diferents fotografies de les activitats que han anat realitzant els més petits de l'acadèmia. 
Esperem que us agradin i no us oblideu de deixar un comentari!