Passa al contingut principal

January activities

Bona tarda! Abans de res...

BON ANY NOU DE PART DE TOT L'EQUIP DE FIRST CLASS!!

Per iniciar la setmana i animar aquest blue monday, us compartim unes quantes fotografies de les activitats que han estat fent diversos grups de l'acadèmia durant aquest mes de gener.

Esperem que us agradin i fins al proper post!


Un dels grups d'Early Learners van fer diverses activitats i jocs per treballar el vocabulari dels esports i el material esportiu.

Els Kids de dissabte van crear la bandera de la classe!


Un dels grups de Starters van fer activitats per treballar el vocabulari del menjar i jocs per treballar el vocabulari dels oficis.

Els alumnes d'un dels grups de B1 han realitzat una grammar competition per tal de repassar d’una manera divertida els continguts apresos durant els mesos anteriors.


Seguiu-nos a les nostres xarxes socials per estar assabentats de totes les nostres novetats!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.

Parts of the body!

Benvolguts pares i mares,
Hem tornat de les vacances amb les piles ben carregades i aquesta setmana hem tornat a reprendre el tema de parts of the body. Per fer-ho, hem treballat amb les flashcards del tema i hem jugat amb elles. Després, per taules, hem jugat a jocs com Simon says, guess who i també hem treballat el memory de la primavera. A més a més, també hem treballat amb un domino de parts of the body i ens ho hem passat molt bé! També hem començat a treballat la cançó The hokey pokey. La podeu practicar a casa seguint el següent enllaç: The hokey pokey