Passa al contingut principal

Summer is around the corner


Benvolgudes famílies,

Aquesta setmana, els alumnes de Playschool hem gaudit amb la temàtica de Summer. Aquests dies, estem aprenent el vocabulari de Summer a partir de contes, flashcards i jocs. Hem jugat per taules al joc del dòmino, al memory i també al Pictionary! També ens agrada molt sortir a fora a jugar a jocs més actius com Mr wolf, duck duck goose, o cat and mouse. Amb aquests jocs gaudim i aprenem!  A més a més, ja hem començat a fer la tapa del nostre petit àlbum, però shhhht, és una sorpresa!

Us deixem les imatges de la setmana:

Fins aviat.


Equip de First Class.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.

Parts of the body!

Benvolguts pares i mares,
Hem tornat de les vacances amb les piles ben carregades i aquesta setmana hem tornat a reprendre el tema de parts of the body. Per fer-ho, hem treballat amb les flashcards del tema i hem jugat amb elles. Després, per taules, hem jugat a jocs com Simon says, guess who i també hem treballat el memory de la primavera. A més a més, també hem treballat amb un domino de parts of the body i ens ho hem passat molt bé! També hem començat a treballat la cançó The hokey pokey. La podeu practicar a casa seguint el següent enllaç: The hokey pokey