Passa al contingut principal

Summer is around the corner


Benvolgudes famílies,

Aquesta setmana, els alumnes de Playschool hem gaudit amb la temàtica de Summer. Aquests dies, estem aprenent el vocabulari de Summer a partir de contes, flashcards i jocs. Hem jugat per taules al joc del dòmino, al memory i també al Pictionary! També ens agrada molt sortir a fora a jugar a jocs més actius com Mr wolf, duck duck goose, o cat and mouse. Amb aquests jocs gaudim i aprenem!  A més a més, ja hem començat a fer la tapa del nostre petit àlbum, però shhhht, és una sorpresa!

Us deixem les imatges de la setmana:

Fins aviat.


Equip de First Class.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Ely and Unai

Benvolgudes famílies,
La setmana passada l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa de l’Unai. L’Unai ha cuidat molt bé de l’Ely, fins i tot l’ha portat al seu entrenament de futbol.
Us deixem les imatges:

Moltes gràcies Unai!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.