Passa al contingut principal

Juniors time!

Benvolgudes famílies,

A First Class intentem que els nostres alumnes aprenguin vocabulari útil per la vida quotidiana. Per aquest motiu, els alumnes de juniors de la teacher Gemma dels divendres han après els noms d'alguns països i les seves capitals, així com part de la seva cultura. Mireu quines imatges:

El grup de Juniors de dimarts i dijous de la teacher Sònia, ha mostrat el seu gran vocabulari aquesta vegada jugant a una competició creant paraules i traduint el més ràpid possible. Good job!!!!
D’altra banda, el grup de Juniors de dimecres ha treballat l'expressió escrita fent un dictat i treballant el vocabulari jugant a traduir paraules en el menor temps possible. Molt bé! Us deixem unes imatges del grup:
Fins aviat!

Equip de First Class.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Ely and Unai

Benvolgudes famílies,
La setmana passada l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa de l’Unai. L’Unai ha cuidat molt bé de l’Ely, fins i tot l’ha portat al seu entrenament de futbol.
Us deixem les imatges:

Moltes gràcies Unai!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.