Passa al contingut principal

Tongue Twister!

Benvolgudes famílies,

El grup d’anglès d’Early learners de la Núria González hem estat treballant la comprensió lectora a través d'activitats de reading, writing, listening, speaking i drawing. 

Els alumnes integren aquestes habilitats a partir d'activitats on han d'entendre missatges, escriure  i dibuixar paraules que troben i sobretot potenciant la lectura i comprensió en llengua anglesa. 

Fins ara hem estat treballant el vocabulari de l'escola, el parc i la casa. Ara ens iniciem amb el de l'estiu! A més a més, us deixem imatges i un vídeo d’un tongue twister per practicar l’speaking.Fins aviat.


Equip de First Class.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Head, shoulders, knees & toes!

Bon dia! 
Avui us portem unes quantes fotografies de les activitats que han realitzat aquests dies els alumnes de Playschool. 
Han seguit treballant parts of the body a través de flashcards, jocs interactius de vocabulari, memory i la gallineta cega!

Si voleu treballar amb els infants aquest vocabulari a casa, us recomanem els contes The gruffalo i From head to toe, que també podeu trobar a la plataforma Youtube, a més de cançons com Head, shoulders, knees & toes i The skeleton dance.
Esperem que us agradin! :)
Fins al proper post!!


Seguiu-nos a les nostres xarxes socials per estar assabentats de totes les nostres novetats!

Playschool time!

Bon dia!  Per acabar d'animar-vos la setmana, us compartim diferents fotografies de les activitats que han anat realitzant els més petits de l'acadèmia. 
Esperem que us agradin i no us oblideu de deixar un comentari!