Passa al contingut principal

Spring!


Benvolgudes famílies,

Els nens i nenes del grup de la Núria S. hem fet activitats en les que hem treballat el vocabulari de la primavera. Una d'aquestes activitats era que els nens i nenes havien de pintar del color que demanava l'activitat aliments típics de la primavera. També hem explicat contes i hem fet que els nens i nenes dibuixessin d'un en un peces de roba que s'acostumen a portar a la primavera.

Hem seguit treballant les preposicions amb activitats i cançons i també hem treballat vocabulari de diferents esports.

Us deixem les imatges:

Fins aviat!


Equip de First Class.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.

Parts of the body!

Benvolguts pares i mares,
Hem tornat de les vacances amb les piles ben carregades i aquesta setmana hem tornat a reprendre el tema de parts of the body. Per fer-ho, hem treballat amb les flashcards del tema i hem jugat amb elles. Després, per taules, hem jugat a jocs com Simon says, guess who i també hem treballat el memory de la primavera. A més a més, també hem treballat amb un domino de parts of the body i ens ho hem passat molt bé! També hem començat a treballat la cançó The hokey pokey. La podeu practicar a casa seguint el següent enllaç: The hokey pokey