Passa al contingut principal

MY HOUSE

Benvolgudes famílies,

Aquesta setmana a Playschool hem seguit treballant parts of the House. Per fer-ho, hem jugat amb les flashcards del tema i també hem fet la nostra pròpia casa a la pissarra i l’hem anat omplint amb objectes característics de cada habitació. Després, hem elaborat la nostra pròpia casa per taules. A més a més, també hem jugat a jocs de mímica i endevinar i hem cantat i ballat. Ens ho hem passat molt bé!

Us deixem les imatges de la setmana:


Fins aviat!


Equip de First Class.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Ely and Unai

Benvolgudes famílies,
La setmana passada l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa de l’Unai. L’Unai ha cuidat molt bé de l’Ely, fins i tot l’ha portat al seu entrenament de futbol.
Us deixem les imatges:

Moltes gràcies Unai!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.