Passa al contingut principal

Learning through games!


El final de curs s'apropa i aquesta setmana hem posat a prova al grup de Juniors dels dimarts i dijous de la teacher Sònia per veure si s’encordaven del vocabulari que hem practicat durant el curs. Ho hem fet de la manera que més els hi agrada, jugant! Han passat la prova! Good job!

Aquesta setmana, els alumnes de Juniors de la teacher Gemma han començat a repassar el llistat de vocabulari més important que han treballat durant el curs per tal d'anar molt ben preparats als exàmens oficials. També hem aprofitat la sessió per desenvolupar la seva imaginació i practicar la seva expressió escrita mitjançant la creació del seu propi poema de sant Jordi. Us deixem unes imatges:

Fins aviat!


Equip de First Class.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.

Parts of the body!

Benvolguts pares i mares,
Hem tornat de les vacances amb les piles ben carregades i aquesta setmana hem tornat a reprendre el tema de parts of the body. Per fer-ho, hem treballat amb les flashcards del tema i hem jugat amb elles. Després, per taules, hem jugat a jocs com Simon says, guess who i també hem treballat el memory de la primavera. A més a més, també hem treballat amb un domino de parts of the body i ens ho hem passat molt bé! També hem començat a treballat la cançó The hokey pokey. La podeu practicar a casa seguint el següent enllaç: The hokey pokey