Passa al contingut principal

Arghhh a spider!

Benvolgudes famílies,

Aquests dies, els nens i nenes de Playschool hem estat treballant parts of the house and games! Per fer-ho, hem usat les flashcards del tema i hem jugat a molts jocs. Vam muntar una casa i vam classificar els objectes per habitacions i també vam fer la nostra pròpia caseta fent una manualitat que properament veureu. A més a més, hem jugat a molts jocs lúdics com the blind hen, music man, duck duck goose, Mr wolf, etc. La millor forma d’aprendre i repassar el vocabulari treballat és de forma lúdica, així que hem gaudit i hem après molt! A banda dels jocs, també vam explicar el conte Arghhhh spider, on hem repassat les parts de la casa de la mà d’una aranyeta.

Us deixem les imatges d’aquests dies:


Fins aviat!

Equip de First Class.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.

Parts of the body!

Benvolguts pares i mares,
Hem tornat de les vacances amb les piles ben carregades i aquesta setmana hem tornat a reprendre el tema de parts of the body. Per fer-ho, hem treballat amb les flashcards del tema i hem jugat amb elles. Després, per taules, hem jugat a jocs com Simon says, guess who i també hem treballat el memory de la primavera. A més a més, també hem treballat amb un domino de parts of the body i ens ho hem passat molt bé! També hem començat a treballat la cançó The hokey pokey. La podeu practicar a casa seguint el següent enllaç: The hokey pokey