Passa al contingut principal

Kids time!


Benvolgudes famílies


Aquesta setmana, el grup de Kids de la Núria González ha treballat 'city places and their locations'.  A més a més, ho fa fet introduint els personatges i la història de Sant Jordi. Us deixem les imatges:

El grup de Kids del teacher Carlos, ha realitzat un debat a classe per practicar el treball en grup i l'exposició oral. El tema de debat ha sigut: "Si veiem a un company de classe copiant a un examen, li hauríem de dir a la mestra?". Cada membre d'un equip ha tingut un rol diferent dins d'aquest, com per exemple ser el secretari o l'encarregat d'organitzar el grup. Al final, cada grup ha exposat els seus arguments sobre la qüestió.

Ha sigut una tasca bastant interessant, era bastant complexa però ha sortit molt bé perquè s'hi han esforçat. Us deixem unes imatges:
  
Good job!

See you soon.


First Class team.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.

Parts of the body!

Benvolguts pares i mares,
Hem tornat de les vacances amb les piles ben carregades i aquesta setmana hem tornat a reprendre el tema de parts of the body. Per fer-ho, hem treballat amb les flashcards del tema i hem jugat amb elles. Després, per taules, hem jugat a jocs com Simon says, guess who i també hem treballat el memory de la primavera. A més a més, també hem treballat amb un domino de parts of the body i ens ho hem passat molt bé! També hem començat a treballat la cançó The hokey pokey. La podeu practicar a casa seguint el següent enllaç: The hokey pokey