Passa al contingut principal

The Lion king

Benvolgudes famílies,

Aquests dies, els alumnes de Kids de divendres i dissabte amb el Teacher Albert hem treballat de valent per tal d’aprendre, com sempre, d’una forma dinàmica i divertida.
Aquests dies hem conegut i ampliat el vocabulari de la roba, amb el qual hem jugat al memory amb targetes. També hem seguit practicant el Listening omplint la lletra de cançons conegudes, com el Rei Lleó!

El final del segon trimestre i la primavera ja són ben a prop. Us deixem les imatges d’aquests dies:

Fins aviat!


Equip de First class.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.

Parts of the body!

Benvolguts pares i mares,
Hem tornat de les vacances amb les piles ben carregades i aquesta setmana hem tornat a reprendre el tema de parts of the body. Per fer-ho, hem treballat amb les flashcards del tema i hem jugat amb elles. Després, per taules, hem jugat a jocs com Simon says, guess who i també hem treballat el memory de la primavera. A més a més, també hem treballat amb un domino de parts of the body i ens ho hem passat molt bé! També hem començat a treballat la cançó The hokey pokey. La podeu practicar a casa seguint el següent enllaç: The hokey pokey