Passa al contingut principal

Juniors time

Benvolgudes famílies,


Els alumnes del grup de Juniors dels dimecres de la teacher Sònia hem treballat els 'quantifiers/indefinite pronouns', per referir-nos a coses, persones o llocs i hem practicat fent aquest joc per veure si podien endevinar coses sobre els altres companys. Us deixem fotos de l'activitat! Els alumnes del grup de Juniors dels dimarts i dijous de la teacher Sònia estem treballant els sentits. Durant aquesta classe el gust ha sigut el protagonista i per això hem tractat el tema del menjar i els utensilis. Ells han escollit un dels seus menjars preferits i han escrit els aliments i utensilis que es necessiten per cuinar-los. Té bona pinta oi?
Aquesta setmana, els nostres juniors del grup de la teacher Gemma han repassat les diferències que hi ha entre els countable i els uncountable nouns. Per això, han realitzat pòsters amb retalls de diverses revistes i dibuixos molt originals. Us deixem les imatges:Fins aviat!

Equip de First Class.Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.

Parts of the body!

Benvolguts pares i mares,
Hem tornat de les vacances amb les piles ben carregades i aquesta setmana hem tornat a reprendre el tema de parts of the body. Per fer-ho, hem treballat amb les flashcards del tema i hem jugat amb elles. Després, per taules, hem jugat a jocs com Simon says, guess who i també hem treballat el memory de la primavera. A més a més, també hem treballat amb un domino de parts of the body i ens ho hem passat molt bé! També hem començat a treballat la cançó The hokey pokey. La podeu practicar a casa seguint el següent enllaç: The hokey pokey