Passa al contingut principal

Happy Easter


Benvolgudes famílies,

aquesta setmana, els nens i nenes de Playschool hem treballat Easter! Per fer-ho, vam elaborar un Easter bunny molt simpàtic amb pintures i goma eva. A més a més, també vam jugar al Easter bingo i ens vam divertir molt!

L’últim dia, vam realitzar una Easter Hunt amb moltes proves i jocs. Per aconseguir els Easter eggs vam haver de superar diverses proves. Algunes d’aquestes proves van ser jugar al joc de les cadires, fer equips i caminar damunt d’uns diaris, enganxar la cua al Easter bunny seguint les indicacions dels companys, etc. Finalment, vam aconseguir el nostre Easter egg! Moltes gràcies Easter bunnies. Ens ho vam passar molt bé!


Aquests dies podeu practicar les cançons d’Easter que hem cantat i ballat. Us deixem l’enllaç:
També us deixem les imatges de la setmana:Happy Easter!

Equip de First Class.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.

Parts of the body!

Benvolguts pares i mares,
Hem tornat de les vacances amb les piles ben carregades i aquesta setmana hem tornat a reprendre el tema de parts of the body. Per fer-ho, hem treballat amb les flashcards del tema i hem jugat amb elles. Després, per taules, hem jugat a jocs com Simon says, guess who i també hem treballat el memory de la primavera. A més a més, també hem treballat amb un domino de parts of the body i ens ho hem passat molt bé! També hem començat a treballat la cançó The hokey pokey. La podeu practicar a casa seguint el següent enllaç: The hokey pokey