Passa al contingut principal

Easter hunt and crafts


Benvolgudes famílies,


Aquesta setmana el grup de Juniors de la teacher Sònia ha treballat el tema d'Easter i un cop més els alumnes/as han fet servir la seva creativitat per crear aquesta manualitat tant maca. Què us sembla?


Aquests dies el grup de Kids del teacher Albert hem treballat els llocs principals de la ciutat i el seu vocabulari. A més, hem analitzat les funcions bàsiques de cadascun i hem relacionat els símbols d’un mapa amb el seu significat.

Per altra banda, hem celebrat l’arribada de la Pasqua amb una Easter hunt, cercant els ous per l’acadèmia.

Ara només toca descansar una mica durant les vacances i agafar forces pel tercer trimestre. Us deixem les imatges:A més a més, aquesta setmana, el grup de Kids del teacher Carlos hem acabat el segon trimestre i per celebrar-ho hem fet jocs a la classe.
Durant la classe vam inflar globus, els vam decorar i vam jugar amb ells, vam fer dibuixos a la llibreta, vam escoltar música, explicar acudits i endevinalles i altres jocs que els nens i nenes van escollir. Va ser molt divertit! Us deixem les imatges:
Happy Easter and see you soon!


Equip de First Class.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.

Parts of the body!

Benvolguts pares i mares,
Hem tornat de les vacances amb les piles ben carregades i aquesta setmana hem tornat a reprendre el tema de parts of the body. Per fer-ho, hem treballat amb les flashcards del tema i hem jugat amb elles. Després, per taules, hem jugat a jocs com Simon says, guess who i també hem treballat el memory de la primavera. A més a més, també hem treballat amb un domino de parts of the body i ens ho hem passat molt bé! També hem començat a treballat la cançó The hokey pokey. La podeu practicar a casa seguint el següent enllaç: The hokey pokey