Passa al contingut principal

Easter hunt and crafts


Benvolgudes famílies,


Aquesta setmana el grup de Juniors de la teacher Sònia ha treballat el tema d'Easter i un cop més els alumnes/as han fet servir la seva creativitat per crear aquesta manualitat tant maca. Què us sembla?


Aquests dies el grup de Kids del teacher Albert hem treballat els llocs principals de la ciutat i el seu vocabulari. A més, hem analitzat les funcions bàsiques de cadascun i hem relacionat els símbols d’un mapa amb el seu significat.

Per altra banda, hem celebrat l’arribada de la Pasqua amb una Easter hunt, cercant els ous per l’acadèmia.

Ara només toca descansar una mica durant les vacances i agafar forces pel tercer trimestre. Us deixem les imatges:A més a més, aquesta setmana, el grup de Kids del teacher Carlos hem acabat el segon trimestre i per celebrar-ho hem fet jocs a la classe.
Durant la classe vam inflar globus, els vam decorar i vam jugar amb ells, vam fer dibuixos a la llibreta, vam escoltar música, explicar acudits i endevinalles i altres jocs que els nens i nenes van escollir. Va ser molt divertit! Us deixem les imatges:
Happy Easter and see you soon!


Equip de First Class.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Ely and Unai

Benvolgudes famílies,
La setmana passada l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa de l’Unai. L’Unai ha cuidat molt bé de l’Ely, fins i tot l’ha portat al seu entrenament de futbol.
Us deixem les imatges:

Moltes gràcies Unai!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.