Passa al contingut principal

we love Carnival!!

Benvolgudes famílies,

La setmana passada vam celebrar Carnival a l’acadèmia! Ens ho vam passar molt bé i vam fer moltes activitats que us volem mostrar a continuació:


Els alumnes dels grups de Juniors de la teacher Sònia hem volgut celebrar el carnaval creant una manualitat per poder-nos disfressar. Com podeu veure a les fotos, el resultat ha sigut una corona d’indi. Què us sembla? Ha sigut molt divertit!


Els alumnes del grup YLE de la teacher Núria G. hem treballat el carnaval a partir d'ordres com ara:  " can you find a red costume?" 
Ens ho vam passar molt bé i vam aprendre a interpretar les instruccions i comprendre la llengua anglesa amb aquesta activitat. 
Amb els més grans, hem après a realitzar un complement de carnaval a partir d'ordres. 
Aquesta setmana amb els Movers de la teacher Montserrat ens ho hem passat d'allò més bé. Hem creat les nostres pròpies mascares de Carnaval d'estil venecià d'allò més acolorides!A més a més, us deixem més imatges del nostre Carnaval!! Esperem que us agradin.

Fins aviat!

Equip de First Class.
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.

Parts of the body!

Benvolguts pares i mares,
Hem tornat de les vacances amb les piles ben carregades i aquesta setmana hem tornat a reprendre el tema de parts of the body. Per fer-ho, hem treballat amb les flashcards del tema i hem jugat amb elles. Després, per taules, hem jugat a jocs com Simon says, guess who i també hem treballat el memory de la primavera. A més a més, també hem treballat amb un domino de parts of the body i ens ho hem passat molt bé! També hem començat a treballat la cançó The hokey pokey. La podeu practicar a casa seguint el següent enllaç: The hokey pokey