Passa al contingut principal

Kids, let's have fun!

Benvolgudes famílies,

Aquestes darreres setmanes, els grups de Kids de divendres i dissabte amb el Teacher Albert hem seguit treballant els animals mitjançant dinàmiques i activitats molt diverses. Hem conegut el nom dels diferents hàbitats i com els podem classificar segons com s’alimenten a través de les eines TIC de la classe.

Per altra banda, hem seguit treballant el passat d’alguns dels verbs i hem après a crear frases en passat en afirmatiu, negatiu i pregunta.


Seguim treballant!

El grup de Kids de divendres de la teacher Núria González va treballar el verb have got en grup amb activitats del llibre i finalment van acabar la sessió introduint algunes de les preposicions de lloc noves com ara above o below amb temàtica de carnaval. Us deixem les imatges!
El grup de dilluns de la teacher Claire ha estat treballant el vocabulari de la casa i fins i tot han fet les seves pròpies creacions. Mireu que boniques!


A més a més, aquesta setmana amb els Movers del grup de la teacher Montserrat hem treballat els esports i accions del dia a dia. Primer de tot, expliquem el vocabulari amb alguna historieta que faci més amè l'aprenentatge del nou vocabulari. A més a més, ens ajudem d'algun listening per contextualitzar el vocabulari après i així recordar-ho més fàcilment. 

A banda d'això, aquesta setmana hem trobat un foradet al final de la classe per poder jugar al Lyricstraining (és una web per anar omplint els buits de la lletra de la cançó escollida)!!! 

Per acabar, a una de les fotografies es veu als alumnes molt concentrats fent l'exercici de listening, el qual consistia en anar pintant els objectes que anaven escoltant i seguint les instruccions per saber com pintar-ho. L'altra fotografia va ser al final de la classe just abans de marxar cap a casa. Ben fet nois!

Equip de First Class.Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.

Parts of the body!

Benvolguts pares i mares,
Hem tornat de les vacances amb les piles ben carregades i aquesta setmana hem tornat a reprendre el tema de parts of the body. Per fer-ho, hem treballat amb les flashcards del tema i hem jugat amb elles. Després, per taules, hem jugat a jocs com Simon says, guess who i també hem treballat el memory de la primavera. A més a més, també hem treballat amb un domino de parts of the body i ens ho hem passat molt bé! També hem començat a treballat la cançó The hokey pokey. La podeu practicar a casa seguint el següent enllaç: The hokey pokey