Passa al contingut principal

Animals in the academy!


Benvolguts pares i mares,


Avui us volem ensenyar com hem estat treballant els nens i nenes de Playschool aquests dies.

Aquest mes hem treballat el tema dels animals (a banda de Carnival) i ho hem fet de diverses formes. Hem treballat el conte Three little pigs amb titelles i també hem treballat What the ladybird heard. Aquests contes ens apropen a l’aprenentatge del vocabulari dels animals d’una forma més vivencial i atractiva. A més a més, també hem treballat molt amb les flashcards del tema i hem jugat a diversos jocs. També estem aprenent cançons sobre els animals. Si voleu les podeu practicar a casa seguint els enllaços següents:
Aquesta setmana estem preparant una manualitat molt maca, basant-nos en el tema dels animals. Abans de preparar-la, però, vam jugar una estona amb la plastilina a fer animals i ens van quedar molt originals! Mireu quines fotos us deixem:
Fins aviat!

Equip de First Class.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.

Parts of the body!

Benvolguts pares i mares,
Hem tornat de les vacances amb les piles ben carregades i aquesta setmana hem tornat a reprendre el tema de parts of the body. Per fer-ho, hem treballat amb les flashcards del tema i hem jugat amb elles. Després, per taules, hem jugat a jocs com Simon says, guess who i també hem treballat el memory de la primavera. A més a més, també hem treballat amb un domino de parts of the body i ens ho hem passat molt bé! També hem començat a treballat la cançó The hokey pokey. La podeu practicar a casa seguint el següent enllaç: The hokey pokey