Passa al contingut principal

Starters time!

Benvolgudes famílies,

Avui us volem ensenyar com treballen els nostres alumnes/as d’Starters.

Els alumnes d' Starters del grup de la Núria G. a Sant Elies estem repassant els números oralment i els estem aprenent a escriure. De l'1 al 20 i properament fins al 100.

Ho hem fet d’una manera divertida i activa, ja que així l'alumne/a aprèn jugant. 

Cada grup ha treballat els mateixos continguts tot i que amb activitats adaptades als seus ritmes d’aprenentatge.  

Hem utilitzat wordcards i flashcards amb els nombres. També hem treballat amb ordres com ara "draw five cats" on havien d'aplicar els coneixements de: (vocabulary+verbs+numbers) per realitzar l'exercici. 

Finalment cantem cançons o juguem a jocs lúdics per acabar la sessió. 


Us deixem les imatges!


Aquest divendres els alumnes de la teacher Núria S. van treballar el vocabulari dels aliments. Una de les activitats consistia en sortir a la pissarra i dir quin menjar els agrada i dibuixar-lo. A continuació havien de preguntar a un dels seus companys si també els agradava aquell menjar "Do you like..." i tant si contestava que si com que no (en anglès) aquell alumne era el següent en sortir a la pissarra. 

També vam treballar el vocabulari de les diferents parts de la casa i alguns dels mobles o electrodomèstics que hi poden haver. Els alumnes havien de d’anomenar els diferents espais de la casa i dir on s'havien de posar els mobles o electrodomèstics que hi havien a l'activitat, els quals s'havien de retallar i enganxar a la part de la casa que els corresponia.

Us deixem les imatges!

Fins aviat!

Equip de First Class.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.

Parts of the body!

Benvolguts pares i mares,
Hem tornat de les vacances amb les piles ben carregades i aquesta setmana hem tornat a reprendre el tema de parts of the body. Per fer-ho, hem treballat amb les flashcards del tema i hem jugat amb elles. Després, per taules, hem jugat a jocs com Simon says, guess who i també hem treballat el memory de la primavera. A més a més, també hem treballat amb un domino de parts of the body i ens ho hem passat molt bé! També hem començat a treballat la cançó The hokey pokey. La podeu practicar a casa seguint el següent enllaç: The hokey pokey