diumenge, 28 de gener de 2018

Starters time!

Benvolgudes famílies,

Avui us volem ensenyar com treballen els nostres alumnes/as d’Starters.

Els alumnes d' Starters del grup de la Núria G. a Sant Elies estem repassant els números oralment i els estem aprenent a escriure. De l'1 al 20 i properament fins al 100.

Ho hem fet d’una manera divertida i activa, ja que així l'alumne/a aprèn jugant. 

Cada grup ha treballat els mateixos continguts tot i que amb activitats adaptades als seus ritmes d’aprenentatge.  

Hem utilitzat wordcards i flashcards amb els nombres. També hem treballat amb ordres com ara "draw five cats" on havien d'aplicar els coneixements de: (vocabulary+verbs+numbers) per realitzar l'exercici. 

Finalment cantem cançons o juguem a jocs lúdics per acabar la sessió. 


Us deixem les imatges!


Aquest divendres els alumnes de la teacher Núria S. van treballar el vocabulari dels aliments. Una de les activitats consistia en sortir a la pissarra i dir quin menjar els agrada i dibuixar-lo. A continuació havien de preguntar a un dels seus companys si també els agradava aquell menjar "Do you like..." i tant si contestava que si com que no (en anglès) aquell alumne era el següent en sortir a la pissarra. 

També vam treballar el vocabulari de les diferents parts de la casa i alguns dels mobles o electrodomèstics que hi poden haver. Els alumnes havien de d’anomenar els diferents espais de la casa i dir on s'havien de posar els mobles o electrodomèstics que hi havien a l'activitat, els quals s'havien de retallar i enganxar a la part de la casa que els corresponia.

Us deixem les imatges!

Fins aviat!

Equip de First Class.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada