Passa al contingut principal

Yummy fruits!


Benvolguts pares i mares,

Els nens i nenes de Playschool hem acabat de treballar el tema de food. La setmana passada vam acabar de fer la manualitat de les nostres fruites preferides i ens va quedar molt bé!

També vam acabar el tema cantant la nostra cançó preferida: Hot potato!

A més a més, vam repassar les flashcards de food i vam jugar al milk, juice, water, un joc on havíem de coordinar molt bé els nostres moviments! Aquesta setmana comencem amb il·lusió el tema de Christmas, un dels nostres preferits! Ens esperen moltes sorpreses.

Us deixem les imatges:Equip de First Class.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Ely and Unai

Benvolgudes famílies,
La setmana passada l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa de l’Unai. L’Unai ha cuidat molt bé de l’Ely, fins i tot l’ha portat al seu entrenament de futbol.
Us deixem les imatges:

Moltes gràcies Unai!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.