Passa al contingut principal

Christmas kids

Benvolgudes famílies,

Aquestes darreres setmanes del trimestre els alumnes de Kids del Teacher Albert ens hem preparat pel Nadal i, després de treballar la gramàtica i el vocabulari dels esports hem conegut el vocabulari de Christmas i elements de la cultura nadalenca anglesa. A més a més, hem decorat la classe i hem escrit la "Letter to Santa" per demanar a Santa Claus els millors regals, perquè aquest any hem treballat de valent!


Us deixem les imatges:
Bon Nadal i fins la propera! 


El grup de Kids de la teacher Claire ha estat treballant el temps amb un bingo, un joc de memory per treballar la roba i també han elaborat una manualitat de Christmas, els snowflakes. 

Us deixem les imatges:
A més a més, aquesta setmana el grup de Kids del teacher Carlos ha començat a elaborar un mapa conceptual de tot el que han treballat durant el primer trimestre: family, feelings, weather, descriptions... Thank you teacher Carlos!

Fins aviat!

Equip de First Class.Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.

Parts of the body!

Benvolguts pares i mares,
Hem tornat de les vacances amb les piles ben carregades i aquesta setmana hem tornat a reprendre el tema de parts of the body. Per fer-ho, hem treballat amb les flashcards del tema i hem jugat amb elles. Després, per taules, hem jugat a jocs com Simon says, guess who i també hem treballat el memory de la primavera. A més a més, també hem treballat amb un domino de parts of the body i ens ho hem passat molt bé! També hem començat a treballat la cançó The hokey pokey. La podeu practicar a casa seguint el següent enllaç: The hokey pokey