Passa al contingut principal

Kids time!

Benvolgudes famílies,

Aquestes darreres setmanes, els grups de KIDS de divendres i dissabte amb el Teacher Albert hem treballat de valent, com sempre, d'una forma divertida, lúdica i atractiva però molt educativa.

Aquests dies, a més a més de conèixer el vocabulari dels aliments (cada vegada més específic), hem treballat les accions i esports bàsics i ho hem fet a través de jocs i activitats interactives que ens ajuden a assolir els objectius i adquirir els coneixements de la llengua anglesa al nivell del grup.

Per altra banda, hem practicat  diferents Listenings (per treballar l'audició i la comprensió en llengua anglesa) i hem dedicat una part de les nostres classes a preparar un bon Speaking, és a dir, descriure imatges i comparar-les amb altres.


Us deixem les imatges:Good job!

See you soon.

Equip de First Class

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Ely and Unai

Benvolgudes famílies,
La setmana passada l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa de l’Unai. L’Unai ha cuidat molt bé de l’Ely, fins i tot l’ha portat al seu entrenament de futbol.
Us deixem les imatges:

Moltes gràcies Unai!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.