Passa al contingut principal

Animals and actions!

Benvolguts pares i mares,

Aquesta setmana us volem ensenyar com treballen els grups d'Early learners de la teacher Núria G. i la teacher Anna T. 

El grup de la teacher Núria G. ha treballat verbs d’acció a través de mímica, jocs d’endevinar i aprenent a escriure’ls. Us deixem les imatges del grup:
La teacher Anna T. ha treballat els animals amb els nens i nenes d’Early learners i els han classificat en salvatges i domèstics a través de jocs. Us deixem les imatges:


Moltes gràcies a tots/es.

Equip de First Class.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.

Parts of the body!

Benvolguts pares i mares,
Hem tornat de les vacances amb les piles ben carregades i aquesta setmana hem tornat a reprendre el tema de parts of the body. Per fer-ho, hem treballat amb les flashcards del tema i hem jugat amb elles. Després, per taules, hem jugat a jocs com Simon says, guess who i també hem treballat el memory de la primavera. A més a més, també hem treballat amb un domino de parts of the body i ens ho hem passat molt bé! També hem començat a treballat la cançó The hokey pokey. La podeu practicar a casa seguint el següent enllaç: The hokey pokey