Passa al contingut principal

We are Playschool!

Benvolgudes famílies,

A continuació us volem mostrar com hem treballat els nens i nenes de Playschool aquests dies.

Els alumnes de les dues acadèmies hem estat treballant Autumn and Halloween sempre de forma vivencial i lúdica. Per fer-ho, hem jugat a diversos jocs amb les flashcards de cada tema. Alguns d’aquests jocs són: Halloween bingo, fish the..., describe and guess, hot and cold... Tots aquests jocs són molt motivadors i ens ajuden a aprendre el vocabulari de cada tema.

El joc fish the... consisteix en anar pescant les flashcards que diguin la mestra, ja que aquestes porten un clip que la canya de pescar atrau gràcies al seu imant. El joc de hot and cold, consisteix en amagar flashcards per la classe i buscar-les seguint les indicacions de la mestra. També el describe and guess, on els nens i nenes s’introdueixen en l’speaking per explicar la flashcard que estan pensant, mentre la resta d’alumnes ho han d’endevinar.

A més a més, també hem après moltes cançons de Halloween. Us deixem els enllaços a continuació:
A banda de tot això, aquesta setmana també hem celebrat l’aniversari de la Gemma, que ens va portar un coc molt bo als nens i nenes de Sant Elies. Mmmm!


Mireu quines imatges:Fins aviat!

Equip de First Class.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.

Parts of the body!

Benvolguts pares i mares,
Hem tornat de les vacances amb les piles ben carregades i aquesta setmana hem tornat a reprendre el tema de parts of the body. Per fer-ho, hem treballat amb les flashcards del tema i hem jugat amb elles. Després, per taules, hem jugat a jocs com Simon says, guess who i també hem treballat el memory de la primavera. A més a més, també hem treballat amb un domino de parts of the body i ens ho hem passat molt bé! També hem començat a treballat la cançó The hokey pokey. La podeu practicar a casa seguint el següent enllaç: The hokey pokey