Passa al contingut principal

Stripes at home!


Benvolgudes famílies,

Aquest any, els nens i nenes de Playschool tenim noves mascotes. Cada grup classe té la seva pròpia mascota, a la qual li expliquem les coses que fem el cap de setmana, ens presenta contes i jocs i també ens ajuda a fer les rutines.

Cada setmana, un nen o nena de la classe s’emporta cap a casa la mascota i la cuida molt bé. Aquesta setmana, li va tocar empotar-se l’Stripes a l’Aitana. Que bé que s’ho va passar l’Stripes!Gràcies Aitana.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.

Parts of the body!

Benvolguts pares i mares,
Hem tornat de les vacances amb les piles ben carregades i aquesta setmana hem tornat a reprendre el tema de parts of the body. Per fer-ho, hem treballat amb les flashcards del tema i hem jugat amb elles. Després, per taules, hem jugat a jocs com Simon says, guess who i també hem treballat el memory de la primavera. A més a més, també hem treballat amb un domino de parts of the body i ens ho hem passat molt bé! També hem començat a treballat la cançó The hokey pokey. La podeu practicar a casa seguint el següent enllaç: The hokey pokey