Passa al contingut principal

Kids here we go!

Benvolgudes famílies,

Aquestes setmanes hem començat el curs treballant força i com sempre, d'una forma divertida i molt educativa.

Amb els grups de 'Kids' de divendres i dissabte amb el teacher Albert, hem començat el trimestre estudiant les professions i Halloween. Hem après el vocabulari, l'escriptura i la pronunciació de cadascuna de les paraules. A més, ens hem introduït en l'Speaking fent descripcions d'imatges en anglès.

El mes d'octubre ens ha portat l'esperat Halloween, una de les festes que més ens agrada! Hem après el vocabulari i també l'hem treballat a partir de jocs, com el 'Halloween Bingo', o omplint les lletres de cançons ('Fill the gaps'), amb el que també hem treballat el Listening.
Halloween, a més a més, ens ha permès decorar la classe ben maca amb carbasses, ratpenats i fantasmes!

See you soon!


KIDS

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.

Parts of the body!

Benvolguts pares i mares,
Hem tornat de les vacances amb les piles ben carregades i aquesta setmana hem tornat a reprendre el tema de parts of the body. Per fer-ho, hem treballat amb les flashcards del tema i hem jugat amb elles. Després, per taules, hem jugat a jocs com Simon says, guess who i també hem treballat el memory de la primavera. A més a més, també hem treballat amb un domino de parts of the body i ens ho hem passat molt bé! També hem començat a treballat la cançó The hokey pokey. La podeu practicar a casa seguint el següent enllaç: The hokey pokey