Passa al contingut principal

Starters time!

Benvolguts pares i mares,

Avui us volem mostrar com treballen els Starters de l’acadèmia:

Hola a tots! el grup de Starters de divendres i dissabte estem estudiant la ciutat. D'aquesta manera hem realitzat activitats de vocabulari amb flashcards i també activitats per treballar la lectura i l’ escriptura de la llengua anglesa. 

Les activitats que fem són:

-       Pictograma
-       Matching flashcards and word cards
-       Guess the word card
-       Write sentences about pictures


Us deixem unes imatges:Aquest dilluns els Starters del carrer Sant Elies, hem treballat de valent. Durant la primera hora, hem estat preparant preguntes pels companys, per tal de treballar les formulacions bàsiques i les seves respostes.

Durant la següent mitja hora hem acabat de completar la comprensió lectora sobre Romeu i Julieta, ja que estem treballant diferents clàssics de Shakespeare.

Per acabar, els alumnes de la següent mitja hora hem estat treballant amb el Kahoot. 
Ens ho hem passat d'allò mes bé!Els Starters de divendres han treballat molt també i han fet una obra de teatre del Gruffalo! Que divertit!


Els alumnes de Starters de divendres de la teacher Núria a l’acadèmia d'Espronceda hem començat a treballar el vocabulari de l'estiu i també d'activitats que podem realitzar a l'estiu.

Vam jugar a un joc per recordar vocabulari i treballar les hores i també vam fer jocs en els quals els alumnes per equips havien de dibuixar el vocabulari que es demanava i havien de dir que era en anglès. El primer equip en aconseguir-ho guanyava un punt.

A més a més, també vam cantar diverses cançons de l'estiu!
Molt bé nois!

Equip de First Class.
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.

Parts of the body!

Benvolguts pares i mares,
Hem tornat de les vacances amb les piles ben carregades i aquesta setmana hem tornat a reprendre el tema de parts of the body. Per fer-ho, hem treballat amb les flashcards del tema i hem jugat amb elles. Després, per taules, hem jugat a jocs com Simon says, guess who i també hem treballat el memory de la primavera. A més a més, també hem treballat amb un domino de parts of the body i ens ho hem passat molt bé! També hem començat a treballat la cançó The hokey pokey. La podeu practicar a casa seguint el següent enllaç: The hokey pokey