dimecres, 7 de juny de 2017

Starters time!

Benvolguts pares i mares,

Avui us volem mostrar com treballen els Starters de l’acadèmia:

Hola a tots! el grup de Starters de divendres i dissabte estem estudiant la ciutat. D'aquesta manera hem realitzat activitats de vocabulari amb flashcards i també activitats per treballar la lectura i l’ escriptura de la llengua anglesa. 

Les activitats que fem són:

-       Pictograma
-       Matching flashcards and word cards
-       Guess the word card
-       Write sentences about pictures


Us deixem unes imatges:Aquest dilluns els Starters del carrer Sant Elies, hem treballat de valent. Durant la primera hora, hem estat preparant preguntes pels companys, per tal de treballar les formulacions bàsiques i les seves respostes.

Durant la següent mitja hora hem acabat de completar la comprensió lectora sobre Romeu i Julieta, ja que estem treballant diferents clàssics de Shakespeare.

Per acabar, els alumnes de la següent mitja hora hem estat treballant amb el Kahoot. 
Ens ho hem passat d'allò mes bé!Els Starters de divendres han treballat molt també i han fet una obra de teatre del Gruffalo! Que divertit!


Els alumnes de Starters de divendres de la teacher Núria a l’acadèmia d'Espronceda hem començat a treballar el vocabulari de l'estiu i també d'activitats que podem realitzar a l'estiu.

Vam jugar a un joc per recordar vocabulari i treballar les hores i també vam fer jocs en els quals els alumnes per equips havien de dibuixar el vocabulari que es demanava i havien de dir que era en anglès. El primer equip en aconseguir-ho guanyava un punt.

A més a més, també vam cantar diverses cançons de l'estiu!
Molt bé nois!

Equip de First Class.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada