Passa al contingut principal

Learning songs!

Benvolguts pares i mares,

El grup de Flyers del teacher Edu va començar la sessió amb un petit Speaking de com havia anat la setmana i els plans que tenien per el cap de setmana.

Després van repassar tot el contingut de l’examen que tindran la setmana vinent. Per practicar van fer dues fitxes del Past Continuous que és el temps verbal que estan treballant. Després, van contestar preguntes de comprensió lectora i finalment van fer un writing on havien de descriure un company de la classe en veu alta i els altres havien d’endevinar qui era amb la informació donada.

En acabar les fitxes, els alumnes van treballar una cançó: Justin Bieber – Love yourself on els alumnes havien de completar les paraules que faltaven a la lletra mentre l’escoltaven tres vegades. En acabar, els alumnes van cantar la cançó per parelles per tal de pronunciar correctament les frases.

Us deixem el vídeo dels alumnes mentre feien l’exercici:Molt bé noies/es.

Fins aviat.


Equip de First Class.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.

Parts of the body!

Benvolguts pares i mares,
Hem tornat de les vacances amb les piles ben carregades i aquesta setmana hem tornat a reprendre el tema de parts of the body. Per fer-ho, hem treballat amb les flashcards del tema i hem jugat amb elles. Després, per taules, hem jugat a jocs com Simon says, guess who i també hem treballat el memory de la primavera. A més a més, també hem treballat amb un domino de parts of the body i ens ho hem passat molt bé! També hem començat a treballat la cançó The hokey pokey. La podeu practicar a casa seguint el següent enllaç: The hokey pokey