Passa al contingut principal

Have a nice summer!

Benvolguts pares i mares,

amb motiu de la cloenda del curs 2016 – 2017, el divendres passat, a l’acadèmia d’Espronceda, el teacher Albert i dos membres més del cos de bastoners de l’Orfeó Reusenc, van dur a terme un petit taller de ball de bastons. Els alumnes, des de Prestarters fins a Flyers, van aprendre els tipus de vestimenta dels bastoners, i també van aprendre a picar els bastons. S’ho van passar molt bé!

Us deixem les fotografies del taller:

Esperem que tingueu tots i totes un bon estiu i ens veiem a la tornada!

Fins aviat.


Equip de First Class.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Ely and Unai

Benvolgudes famílies,
La setmana passada l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa de l’Unai. L’Unai ha cuidat molt bé de l’Ely, fins i tot l’ha portat al seu entrenament de futbol.
Us deixem les imatges:

Moltes gràcies Unai!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.