Passa al contingut principal

Have a nice summer!

Benvolguts pares i mares,

amb motiu de la cloenda del curs 2016 – 2017, el divendres passat, a l’acadèmia d’Espronceda, el teacher Albert i dos membres més del cos de bastoners de l’Orfeó Reusenc, van dur a terme un petit taller de ball de bastons. Els alumnes, des de Prestarters fins a Flyers, van aprendre els tipus de vestimenta dels bastoners, i també van aprendre a picar els bastons. S’ho van passar molt bé!

Us deixem les fotografies del taller:

Esperem que tingueu tots i totes un bon estiu i ens veiem a la tornada!

Fins aviat.


Equip de First Class.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.

Parts of the body!

Benvolguts pares i mares,
Hem tornat de les vacances amb les piles ben carregades i aquesta setmana hem tornat a reprendre el tema de parts of the body. Per fer-ho, hem treballat amb les flashcards del tema i hem jugat amb elles. Després, per taules, hem jugat a jocs com Simon says, guess who i també hem treballat el memory de la primavera. A més a més, també hem treballat amb un domino de parts of the body i ens ho hem passat molt bé! També hem començat a treballat la cançó The hokey pokey. La podeu practicar a casa seguint el següent enllaç: The hokey pokey