Passa al contingut principal

Movers time!

Benvolguts pares i mares,

Els alumnes de Movers de la teacher Sònia van treballar vocabulari relacionat amb la cuina: utensilis, accions i aliments. També van visualitzar vídeos de receptes de cuina en anglès i van escriure els utensilis que feien servir, així com les accions i el menjar. També van treballar els cinc sentits, centrant-se sobretot en el sentit del gust per veure els tipus d’aliments i els seus gustos.

Us deixem unes imatges de la seva feina:

Molt bé nois.


Equip de First Class.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Ely and Unai

Benvolgudes famílies,
La setmana passada l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa de l’Unai. L’Unai ha cuidat molt bé de l’Ely, fins i tot l’ha portat al seu entrenament de futbol.
Us deixem les imatges:

Moltes gràcies Unai!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.