Passa al contingut principal

Els Starters treballem molt!

Benvolguts pares i mares,

Avui us volem mostrar com treballen els grups dels Starters a l’acadèmia.

Per començar, el grup de divendres de la teacher Núria S. va treballar les preposicions.

Amb la pantalla digital els alumnes anaven sortint i havien de dibuixar el menjar o els objectes que anàven dient i en el lloc on els hi demanàvem: In, on, under, in front of, behind, next to, between.


A més a més, també van aprendre una cançó que els va ajudar molt a aprendre les preposicions.D’altra banda, el grup de la teacher Núria G. va treballar les habilitats motrius i creatives amb la llengua anglesa. 

Unes fotos mostren part del taller de Sant Jordi, on van fer una rosa amb goma Eva. 

A més a més, també podem veure una activitat de vocabulari en petit grup.Molt bé nois!

Fins aviat.

Equip de First Class.Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.

Parts of the body!

Benvolguts pares i mares,
Hem tornat de les vacances amb les piles ben carregades i aquesta setmana hem tornat a reprendre el tema de parts of the body. Per fer-ho, hem treballat amb les flashcards del tema i hem jugat amb elles. Després, per taules, hem jugat a jocs com Simon says, guess who i també hem treballat el memory de la primavera. A més a més, també hem treballat amb un domino de parts of the body i ens ho hem passat molt bé! També hem començat a treballat la cançó The hokey pokey. La podeu practicar a casa seguint el següent enllaç: The hokey pokey