Passa al contingut principal

Clothes time!

Benvolguts pares i mares!

A la darrera classe amb el grup d'Starters de divendres tarda amb el Teacher Albert, hem començat a treballar la roba amb activitats dinàmiques per tal d'aprendre el vocabulari d'una forma divertida i educativa!

A més a més, hem treballat altres aspectes a la rutina inicial del temps, com la temperatura i l'estació de l'any, entre moltes altres coses.

Hem après el nom de diverses peces de roba, hem vist com s'escriuen i es pronuncien i també hem conegut el perquè de la T de "T-shirt".  A més a més, hem recuperat un joc amb el que aprenem molt, el 'Clothes Bingo', el qual ens ajuda a aprendre l'escriptura en anglès d'un forma ben divertida!See you soon!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.

Parts of the body!

Benvolguts pares i mares,
Hem tornat de les vacances amb les piles ben carregades i aquesta setmana hem tornat a reprendre el tema de parts of the body. Per fer-ho, hem treballat amb les flashcards del tema i hem jugat amb elles. Després, per taules, hem jugat a jocs com Simon says, guess who i també hem treballat el memory de la primavera. A més a més, també hem treballat amb un domino de parts of the body i ens ho hem passat molt bé! També hem començat a treballat la cançó The hokey pokey. La podeu practicar a casa seguint el següent enllaç: The hokey pokey