Passa al contingut principal

Easter hunt!

Benvolguts pares i mares,

La setmana passada, per tal de celebrar Easter, els nens i nenes de l’acadèmia vam dur a terme diverses activitats. Vam repassar el vocabulari de Easter i Spring i vam pintar ous de Pasqua! Ens van quedar molt bonics. A més a més, els més petits vam fer la mona i també vam fer una Easter Hunt. La Easter Hunt consistia en buscar els ous de Pasqua de xocolata per l’acadèmia amb unes cistelletes que prèviament havíem fet. Va ser molt divertit!

Un cop vam acabar aquestes activitats, també vam cantar les cançons de Easter que ja coneixíem i vam jugar a un joc molt divertit on amb els ulls tancats havíem de posar-li la cua al Easter bunny. Per fer-ho, havíem de seguir les direccions que ens donaven els companys i les mestres en anglès. Ho vam fer molt bé.


A continuació podeu veure les fotografies:

Aquesta setmana ens esperen moltes sorpreses més! Are you ready?

Fins aviat!

Equip de First Class.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.

Parts of the body!

Benvolguts pares i mares,
Hem tornat de les vacances amb les piles ben carregades i aquesta setmana hem tornat a reprendre el tema de parts of the body. Per fer-ho, hem treballat amb les flashcards del tema i hem jugat amb elles. Després, per taules, hem jugat a jocs com Simon says, guess who i també hem treballat el memory de la primavera. A més a més, també hem treballat amb un domino de parts of the body i ens ho hem passat molt bé! També hem començat a treballat la cançó The hokey pokey. La podeu practicar a casa seguint el següent enllaç: The hokey pokey