Passa al contingut principal

Saint Valentine's in Prestarters group

Benvolguts pares i mares,

La setmana de Sant Valentí els alumnes del grup de Prestarers vam fer una marieta en forma de cor amb molt d’amor per donar-li a aquells que més estimem. A més a més, vam seguir treballant el tema dels animals amb el conte Brown Bear Brown Bear. Després d’explicar el conte vam treballar per racons amb cada un dels nostres teachers, ens ho vam passar molt bé!

Als raconets vam jugar al memory, vam cantar la cançó del Brown bear i vam muntar puzles.

El passat divendres ja vam començar el tòpic de Carnival i tenim preparades molt sorpreses que us ensenyarem properament! Quina emoció.


Mireu quines fotografies més maques:
Us esperem a tots i a totes divendres vinent.


Fins aviat.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.

Parts of the body!

Benvolguts pares i mares,
Hem tornat de les vacances amb les piles ben carregades i aquesta setmana hem tornat a reprendre el tema de parts of the body. Per fer-ho, hem treballat amb les flashcards del tema i hem jugat amb elles. Després, per taules, hem jugat a jocs com Simon says, guess who i també hem treballat el memory de la primavera. A més a més, també hem treballat amb un domino de parts of the body i ens ho hem passat molt bé! També hem començat a treballat la cançó The hokey pokey. La podeu practicar a casa seguint el següent enllaç: The hokey pokey