dilluns, 13 de febrer de 2017

Flyers turn. Saint valentine's day is coming!

Benvolguts pares i mares,

Aquesta setmana els alumnes de Flyers ens volen ensenyar com treballen a l’acadèmia.


Primer de tot, els alumnes de la teacher Gemma van realitzar una manualitat amb molt d'amor per celebrar l'arribada de Sant Valentí. Mireu que bonic!

Els alumnes de Flyers de dimarts i dimecres de la teacher Gemma van demostrar que només necessiten sortir una mica de la rutina per despertar el seu propi interès. Els alumnes van gaudir molt repassant el vocabulari de la unitat amb jocs molt originals i entretinguts.
D’altra banda, els alumnes de Flyers del teacher Edu ens han deixat el següent missatge:

Hello everybody!

Aquest passat divendres amb el grup de Flyers 1 vam començar la classe com cada sessió amb un speaking explicant el que havien fet durant la setmana: si havien tingut exàmens o alguna excursió. Cada alumne havia de fer una pregunta a la resta de companys per respondre-les.

Tot seguit vam llegir la continuació d’una història del llibre. Els alumnes van llegir en veu alta i el professor va anar corregint la pronunciació, subratllant les paraules que no sabien per preguntar-les al final de la lectura.

Després, els alumnes van fer un dictat d’una part de la lectura i el van corregir tots junts intercanviant-se els fulls.

Com cada sessió, els alumnes van fer dues pàgines del seu Workbook (llibre d’exercicis) relacionat amb el tema de l’espai que estan treballant actualment en aquesta unitat.

Per acabar, els nens i nenes van jugar al joc de les categories passant-se una pilota de goma. Un alumne triava una categoria i entre tots s’anaven passant la pilota dient paraules que formessin part d’aquesta.

La fotografia que us deixem és a l’hora del break (descans) amb el seu professor on els alumnes es relaxen una mica i aprofiten per berenar.


Moltes gràcies nois!

Fins aviat.

Equip de First Class.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada