Passa al contingut principal

Els Starters us mostrem com treballem!

Benvolguts pares i mares,

Aquesta setmana volem mostrar-vos que han fet els grups de Starters de l’acadèmia.


Per una banda, el grup de la teacher Núria G. va estar treballant les prepositions de place. Per fer-ho més dinàmic i visual van utilitzar unes caixes per situar-hi objectes. Us deixem les imatges:D’altra banda, els alumnes de la teacher Anna i la teacher Núria S. van treballar Saint Valentine’s day:


Molt bona feina nois/es!

Fins aviat.

Equip de First Class.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.

Parts of the body!

Benvolguts pares i mares,
Hem tornat de les vacances amb les piles ben carregades i aquesta setmana hem tornat a reprendre el tema de parts of the body. Per fer-ho, hem treballat amb les flashcards del tema i hem jugat amb elles. Després, per taules, hem jugat a jocs com Simon says, guess who i també hem treballat el memory de la primavera. A més a més, també hem treballat amb un domino de parts of the body i ens ho hem passat molt bé! També hem començat a treballat la cançó The hokey pokey. La podeu practicar a casa seguint el següent enllaç: The hokey pokey