dilluns, 30 de gener de 2017

L'anglès extraescolar a l'escola Montsant


Hi everyone! 

Som els alumnes d'extraescolars d'anglès de l'Escola Montsant amb el teacher Albert. Aquests dies hem treballat el vocabulari dels membres de la família amb els personatges dels Simpson. Hem après els noms i hem construït el nostre arbre genealògic anglès a la pissarra. A "EXPERIMENTS" hem realitzat l'experiment How to plant in a glass, i hem aconseguit donar vida a una llentia dintre d'un got. Després hem registrat tot el què hem vist. A "DRAMA" hem treballat al vocabulari dels llocs de la ciutat a través d'un 'role-play', és a dir, li havíem de donar pistes al nen o nena amb la corona per endevinar què hi portava. També hem treballat les accions bàsiques amb el joc Simon says. Finalment, a "GAMES" hem treballat el vocabulari i la cura del medi ambient a través de diversos jocs interactius a la pantalla digital! See you soon!
Hola a tothom, som els alumnes d’anglès extraescolar de la teacher Espe de l’escola Montsant i us volem ensenyar com treballem! Aquesta setmana hem continuat treballant clothes amb les flashcards i amb el conte The smartest giant in town a l’hora de drama. A més a més, a l’hora d’experiments vam plantar quatre plantes per treballar el vocabulari en anglès i comprovar la quantitat d’aigua i de sol que necessiten. Dues plantes les vam posar al sol i les altres dues a l’ombra. A més a més, dues d’aquestes plantes les vam regar amb molta aigua i les altres dues amb poca aigua. Què passarà?

D’altra banda, a l’hora de games vam fer jocs amb flashcards i vam repassar amb un puzle les parts del cos que vam treballar el trimestre passat. També vam seguir cantant i ballant les cançons que estem aprenent amb la teacher. Ha sigut genial!!

Fins aviat.

Hola a tothom! Els alumnes de 4t del teacher Marc estem treballant en un projecte nou a Drama en el que crearem una sèrie amb idees pròpies. Ens hem dividit en grups que es dediquen a diferents parts de la creació i, a la vegada, han de consultar als altres per entendre què es necessita i arribar a acords sobre com fer-ho. Esperem tenir-ho llest aviat!Els alumnes de 4rt, 5è i 6è del teacher Marc i la teacher Ariadna han treballat aquest experiment tant interessant:

Fins i tot ens han deixat un vídeo. Moltes gràcies!

Fins aviat a tothom.

Equip de First Class.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada