Passa al contingut principal

Have fun, Starters time!

Benvolguts pares i mares,

Aquesta setmana us volem ensenyar el que fan els alumnes de Starters a l’acadèmia.


En primer lloc, els alumnes/as de la teacher Anna han treballat les professions a través de diverses activitats. Per acabar la lliçó han jugat al joc del memory per trobar els diferents oficis. S’ho han passat molt bé!
D’altra banda, els alumnes de la teacher Núria G. ens envien un vídeo on podem veure com han estat treballant els adjectius i el vocabulari amb les flashcards i wordcards. Aquesta activitat permet treballar la comprensió oral i escrita mitjançant els adjectius i relacionar els dos llenguatge per aprendre la llengua anglesa. Us deixem unes quantes imatges!

La teacher Ariadna ha estat treballant amb el grup de dilluns i dimecres les botigues i els oficis amb una capsa de sabates que estant convertint en maqueta.


D’altra banda, el grup de divendres està treballant la família i de moment fan jocs i treballen per assolir el vocabulari. Què bé que ho estem fent!


Molt bona feina nois i noies!

Fins aviat.

Equip de First Class
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.

Parts of the body!

Benvolguts pares i mares,
Hem tornat de les vacances amb les piles ben carregades i aquesta setmana hem tornat a reprendre el tema de parts of the body. Per fer-ho, hem treballat amb les flashcards del tema i hem jugat amb elles. Després, per taules, hem jugat a jocs com Simon says, guess who i també hem treballat el memory de la primavera. A més a més, també hem treballat amb un domino de parts of the body i ens ho hem passat molt bé! També hem començat a treballat la cançó The hokey pokey. La podeu practicar a casa seguint el següent enllaç: The hokey pokey