dilluns, 30 de gener de 2017

Els raconets a Prestarters


Benvolguts pares i mares,

Aquesta setmana us volem explicar les activitats tan divertides que vam fer el passat divendres els nens i nenes de Prestarters de l’acadèmia d’Espronceda.

Després de fer les rutines de cada divendres, vam repassar les flashcards de toys a la rotllana. Quan estàvem jugant i cantant les cançons que estem aprenent vam rebre la visita de la Tuna, ens ho vam passar molt bé!

Després vam fer el berenar, vam cantar happy birthday al Nil, que va fer 3 anyets (HAPPY BIRTHDAY!!!) i vam continuar treballant per racons. En un racó vam acabar el nostre snowman que hem fet amb cotó fluix i papers de colors. Va quedar genial! En un altre racó vam muntar el puzle del conte My nose, un conte que hem estat treballant les últimes setmanes. Per últim, a l’altre racó vam treballar el vocabulari jugant amb les flashcards. Vam fer molta feina!


Després vam seguir ballant una de les nostres cançons preferides, Pinocchio. A continuació us deixem els enllaços de les cançons que estem aprenent per tal que les pugueu practicar a casa.
També us deixem les imatges de la setmana.La setmana vinent tornarem amb moltes més sorpreses. 

Fins aviat!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada