Passa al contingut principal

Els raconets a Prestarters


Benvolguts pares i mares,

Aquesta setmana us volem explicar les activitats tan divertides que vam fer el passat divendres els nens i nenes de Prestarters de l’acadèmia d’Espronceda.

Després de fer les rutines de cada divendres, vam repassar les flashcards de toys a la rotllana. Quan estàvem jugant i cantant les cançons que estem aprenent vam rebre la visita de la Tuna, ens ho vam passar molt bé!

Després vam fer el berenar, vam cantar happy birthday al Nil, que va fer 3 anyets (HAPPY BIRTHDAY!!!) i vam continuar treballant per racons. En un racó vam acabar el nostre snowman que hem fet amb cotó fluix i papers de colors. Va quedar genial! En un altre racó vam muntar el puzle del conte My nose, un conte que hem estat treballant les últimes setmanes. Per últim, a l’altre racó vam treballar el vocabulari jugant amb les flashcards. Vam fer molta feina!


Després vam seguir ballant una de les nostres cançons preferides, Pinocchio. A continuació us deixem els enllaços de les cançons que estem aprenent per tal que les pugueu practicar a casa.
També us deixem les imatges de la setmana.La setmana vinent tornarem amb moltes més sorpreses. 

Fins aviat!Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.

Parts of the body!

Benvolguts pares i mares,
Hem tornat de les vacances amb les piles ben carregades i aquesta setmana hem tornat a reprendre el tema de parts of the body. Per fer-ho, hem treballat amb les flashcards del tema i hem jugat amb elles. Després, per taules, hem jugat a jocs com Simon says, guess who i també hem treballat el memory de la primavera. A més a més, també hem treballat amb un domino de parts of the body i ens ho hem passat molt bé! També hem començat a treballat la cançó The hokey pokey. La podeu practicar a casa seguint el següent enllaç: The hokey pokey