Passa al contingut principal

We found the tió!


Benvolguts pares i mares,

La setmana passada els nens i nenes de Prestarters fins a Flyers vam rebre una carta del tió de l’acadèmia dient que s’havia perdut i no trobava el camí per arribar fins a nosaltres. Per trobar-lo, cada grup va haver de fer una sèrie de reptes (una gimcana) per tal d’aconseguir muntar un puzle on hi havia una pista per trobar el nostre estimat tió. Com que el treball en equip és molt important, entre tots vam aconseguir superar totes les proves que el tió ens va demanar, comptant amb l’ajuda dels nostres teachers.

Les proves eren molt variades; des de fer neu artificial fins a jugar amb les flashcards de Christmas. Va ser molt divertit! En acabar cada prova vam aconseguir una peça del puzle, fins que el vam poder muntar tot i vam veure que era una fotografia del tió, i que, a més a més, ens havia deixat una pista escrita al darrere. Gràcies a aquesta pista vam poder esbrinar que el tió estava perdut fora de l’acadèmia, amagat darrere les plantes i tenia molt de fred. Entre tots li vam posar una manta i el vam cuidar molt bé, ja que potser dintre d’uns dies tindrem una sorpresa...


A continuació podeu veure les imatges de tots els grups duent a terme la gimcana i amb el tió:


Molt bé nois, heu fet molt bona feina! Ara hem d’esperar a veure si ens caga alguna coseta.

La setmana vinent ens esperen moltes més sorpreses relacionades amb el Nadal. Us esperem.

Fins aviat!

Equip de First Class.
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.

Parts of the body!

Benvolguts pares i mares,
Hem tornat de les vacances amb les piles ben carregades i aquesta setmana hem tornat a reprendre el tema de parts of the body. Per fer-ho, hem treballat amb les flashcards del tema i hem jugat amb elles. Després, per taules, hem jugat a jocs com Simon says, guess who i també hem treballat el memory de la primavera. A més a més, també hem treballat amb un domino de parts of the body i ens ho hem passat molt bé! També hem començat a treballat la cançó The hokey pokey. La podeu practicar a casa seguint el següent enllaç: The hokey pokey