Passa al contingut principal

Thank you tió, we love you.

Benvolguts pares i mares,

aquesta setmana estem molt contents perquè el tió de l’acadèmia ha començat a cagar regalets per tots els infants de Prestarters a Flyers!

El divendres passat ja el vam fer cagar i ens va portar moltes coses perquè aquest any ens hem portat molt bé i hem après molt d’anglès! 

Avui també l'han fet cagar alguns nens i nenes i durant la setmana ens portarà més sorpreses que veurem properament. 

A més a més, divendres passat, diversos grups d’anglès vam cantar Christmas carols tots junts per demostrar que bé que ho sabem fer i les cançons tan boniques que hem après amb els nostres teachers. Ens ho vam passar molt bé!


Mireu quines fotografies més maques:
Moltes gràcies tió, es nota que l'hem cuidat molt bé entre tots. 

Fins aviat!

Equip de First Class.Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.

Parts of the body!

Benvolguts pares i mares,
Hem tornat de les vacances amb les piles ben carregades i aquesta setmana hem tornat a reprendre el tema de parts of the body. Per fer-ho, hem treballat amb les flashcards del tema i hem jugat amb elles. Després, per taules, hem jugat a jocs com Simon says, guess who i també hem treballat el memory de la primavera. A més a més, també hem treballat amb un domino de parts of the body i ens ho hem passat molt bé! També hem començat a treballat la cançó The hokey pokey. La podeu practicar a casa seguint el següent enllaç: The hokey pokey