Passa al contingut principal

El Monty visita la Carla, el Nil i l'Álvaro


Benvolguts pares i mares,

Com ja sabeu, la nostra mascota de l’acadèmia, el Monty, marxa amb uns infants diferents cada setmana. Aquesta setmana ha sigut el torn de la Carla i el Nil, dos alumnes del grup de Prestarters de divendres.

El Nil i la Carla han cuidat molt bé el Monty, han jugat  i fins i tot s’han banyat junts! Moltes gràcies nois.


Aquí us deixem les fotografies tan boniques que ens han enviat.

A més a més, el Monty que acompanya els Prestarters del grup de dilluns, va marxar amb l’Álvaro i van dormir junts!
Moltes gràcies a tots!

Fins la setmana vinent.

Equip de First Class.  

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.

Parts of the body!

Benvolguts pares i mares,
Hem tornat de les vacances amb les piles ben carregades i aquesta setmana hem tornat a reprendre el tema de parts of the body. Per fer-ho, hem treballat amb les flashcards del tema i hem jugat amb elles. Després, per taules, hem jugat a jocs com Simon says, guess who i també hem treballat el memory de la primavera. A més a més, també hem treballat amb un domino de parts of the body i ens ho hem passat molt bé! També hem començat a treballat la cançó The hokey pokey. La podeu practicar a casa seguint el següent enllaç: The hokey pokey