Passa al contingut principal

Christmas is coming!

Benvolguts pares i mares,

El grup dels més menuts de l’acadèmia, els Prestarters, hem començat a treballar el Nadal (Christmas). Per fer-ho, divendres vam explicar un conte molt maco que es diu Dream Snow on hi apareix un paisatge molt nadalenc. A més a més, per tal de treballar-lo una mica més, vam fer una fitxa sobre els animals que hi apareixen.

D’altra banda, també vam fer una manualitat per participar a la competició de Christmas ornaments. Mireu-ho a les fotografies! Som uns artistes.


Per tal de treballar el vocabulari de Christmas, els teachers ens van fer uns jocs molt divertits amb les flashcards, unes targetes amb imatges del Nadal. Aquestes targetes ens ofereixen moltes possibilitats d’aprenentatge, ja que les amaguem, ens les passem, piquem de mans els noms, provem d’endevinar-les, etc.  
Finalment, també us volem explicar que estem aprenent Christmas Carols i ho fem molt bé! Us deixem els enllaços d’algunes cançons perquè pugueu practicar des de casa.
Gràcies a tots i fins la setmana vinent!

Equip de First Class.Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Ely and Unai

Benvolgudes famílies,
La setmana passada l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa de l’Unai. L’Unai ha cuidat molt bé de l’Ely, fins i tot l’ha portat al seu entrenament de futbol.
Us deixem les imatges:

Moltes gràcies Unai!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.