Passa al contingut principal

We are Flyers!

Benvolguts pares, mares, nens i nenes,

aquesta setmana volem explicar-vos que bé ens ho passem els alumnes de Flyers amb els nostres teachers.


El grup de dilluns i dimecres de la teacher Gemma, per tal d'aprendre a formular preguntes en anglès, ha jugat a "Who am I?". Aquest joc consisteix en fer preguntes per tal d'esbrinar quin personatge d'animació ens ha adjudicat la professora. S’ho han passat molt bé!


Els alumnes de Flyers de la teacher Gemma de dimarts i dijous han après a descriure imatges. Per tal de treballar l'anglès alhora que desenvolupen la seva imaginació, els alumnes van crear el seu propi paisatge mentre descrivien els elements que anaven dibuixant. Mireu que maco!
El divendres passat els alumnes de Flyers 2 de la teacher Gemma van començar a preparar el festival de Nadal, van aprendre les primeres estrofes d'una nadala en anglès i van crear els primers passos d'una coreografia. D'aquesta manera, els nostres alumnes practiquen l'anglès al mateix temps que es diverteixen i treballen en equip.
D'altra banda, els alumnes de divendres del teacher Edu van fer un Speaking de com havia anat el cap de setmana anterior, seguit per preguntes d’informació personal per millorar la parla en anglès. El professor feia preguntes directes en present, passat i futur. Al final, van ser ells qui formulaven les preguntes i responien als seus companys.


Després, els alumnes van fer un reading (comprensió lectora), on van llegir el text, subratllant les paraules que no sabien i traduint-lo al català per poder contestar les preguntes de l’exercici següent.Més tard, el professor va explicar les normes del futur going to a la pissarra, resolent dubtes o preguntes. També van avançar algunes pàgines de l’Activity book relacionades amb el futur i vocabulari de la unitat corresponent.

Per acabar la classe, els alumnes van jugar al “Guess Who” en parelles, formulant preguntes i responent-les per tal de millorar el seu vocabulari de descripcions en anglès.


La setmana vinent els Flyers seguirant treballant amb els seus professors moltes més activitats i sorpreses. 

Moltes gràcies a tots i totes!


Equip de First Class.Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.

Parts of the body!

Benvolguts pares i mares,
Hem tornat de les vacances amb les piles ben carregades i aquesta setmana hem tornat a reprendre el tema de parts of the body. Per fer-ho, hem treballat amb les flashcards del tema i hem jugat amb elles. Després, per taules, hem jugat a jocs com Simon says, guess who i també hem treballat el memory de la primavera. A més a més, també hem treballat amb un domino de parts of the body i ens ho hem passat molt bé! També hem començat a treballat la cançó The hokey pokey. La podeu practicar a casa seguint el següent enllaç: The hokey pokey