Passa al contingut principal

The very hungry caterpillar!


Benvolguts pares i mares,

a partir d'aquest mes tornem a actualitzar el bloc de First Class amb les notícies, activitats i imatges dels nostres grups de prestarters, starters, movers i flyers. Així doncs, us convidem a visitar-nos cada setmana.

Aquesta setmana és el torn dels nostres dos grups de prestarters, els més petitons de l'acadèmia, que han començat a treballar el tema de food amb el conte The very hungry caterpillar, un conte sobre una eruga molt eixerida a la que li agrada menjar molt. Aquest conte ens agrada molt perquè ens ensenya el menjar, els dies de la setmana i els números en anglès. Així doncs el continuarem treballant la setmana vinent!

A continuació us deixem les fotografies del conte perquè veieu que guapos estem i que bé ens ho passem.Un cop explicat el conte també vam crear la nostra pròpia caterpillar amb plastilina i ens la vam emportar cap a casa. Mireu que maques!


Durant la setmana vinent seguirem treballant el tema de food amb moltes més sorpreses!!!! A més a més, recordar-vos que des de casa també podeu treballar el tema de food amb els vostres fills i filles i practicar la cançó de food!


Us esperem la setmana vinent amb més novetats. Moltes gràcies a tots i totes!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.

Parts of the body!

Benvolguts pares i mares,
Hem tornat de les vacances amb les piles ben carregades i aquesta setmana hem tornat a reprendre el tema de parts of the body. Per fer-ho, hem treballat amb les flashcards del tema i hem jugat amb elles. Després, per taules, hem jugat a jocs com Simon says, guess who i també hem treballat el memory de la primavera. A més a més, també hem treballat amb un domino de parts of the body i ens ho hem passat molt bé! També hem començat a treballat la cançó The hokey pokey. La podeu practicar a casa seguint el següent enllaç: The hokey pokey