dilluns, 7 de novembre de 2016

The very hungry caterpillar!


Benvolguts pares i mares,

a partir d'aquest mes tornem a actualitzar el bloc de First Class amb les notícies, activitats i imatges dels nostres grups de prestarters, starters, movers i flyers. Així doncs, us convidem a visitar-nos cada setmana.

Aquesta setmana és el torn dels nostres dos grups de prestarters, els més petitons de l'acadèmia, que han començat a treballar el tema de food amb el conte The very hungry caterpillar, un conte sobre una eruga molt eixerida a la que li agrada menjar molt. Aquest conte ens agrada molt perquè ens ensenya el menjar, els dies de la setmana i els números en anglès. Així doncs el continuarem treballant la setmana vinent!

A continuació us deixem les fotografies del conte perquè veieu que guapos estem i que bé ens ho passem.Un cop explicat el conte també vam crear la nostra pròpia caterpillar amb plastilina i ens la vam emportar cap a casa. Mireu que maques!


Durant la setmana vinent seguirem treballant el tema de food amb moltes més sorpreses!!!! A més a més, recordar-vos que des de casa també podeu treballar el tema de food amb els vostres fills i filles i practicar la cançó de food!


Us esperem la setmana vinent amb més novetats. Moltes gràcies a tots i totes!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada