Passa al contingut principal

Starters, here we go!


Benvolguts pares i mares,

Aquesta setmana tornem per explicar-vos el que hem fet els grups de starters durant les nostres classes d'anglès a l'acadèmia.

Per començar, el grup de Starters de la teacher Anna ha treballat les parts del cos en anglès (body parts. Per treballar-ho de forma més dinàmica van jugar al joc del memory i van fer un puzle de les parts del cos que van construir entre tots. S'ho van passar molt bé!El grup de la teacher Núria S. de l'acadèmia d'Espronceda va treballar el menjar en anglès (food). Ho van fer amb l'activitat d'una sopa de lletres i després van jugar al joc del Bingo. Els nens i nenes havien de dibuixar uns quants aliments dels que havien treballat a l'aula, i, des de dins d'una caixa anaven traient totes les paraules del vocabulari per anar fent el Bingo. A més a més, també vam treballar el vocabulari sobre les diferents parts de la casa, així com també els mobles i els electrodomèstics. Aquí podeu veure unes quantes fotos!Els alumnes de starters de la teacher Ariadna estan treballat les parts del cos. Primer de tot van jugar amb el Mister potatoe i les flashcards del cos. Més tard, vam aprendre una cançó sobre el tema. A més a més, també es van dibuixar a ells mateixos a la llibreta per tal d'escriure les parts del cos més tard. Aquí podeu veure que bé que ho hem fet!


Esperem que us hagi agradat tot això que estem treballant. La setmana vinent tornarem amb més notícies i més imatges dels nostres alumnes. Us esperem. Gràcies. 

Equip de First Class

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.

Parts of the body!

Benvolguts pares i mares,
Hem tornat de les vacances amb les piles ben carregades i aquesta setmana hem tornat a reprendre el tema de parts of the body. Per fer-ho, hem treballat amb les flashcards del tema i hem jugat amb elles. Després, per taules, hem jugat a jocs com Simon says, guess who i també hem treballat el memory de la primavera. A més a més, també hem treballat amb un domino de parts of the body i ens ho hem passat molt bé! També hem començat a treballat la cançó The hokey pokey. La podeu practicar a casa seguint el següent enllaç: The hokey pokey